Sunnuntaina suuntasimme Hipun kanssa Hukka-Hallille, sillä vuorossa oli agilitykursseille osallistumisen mahdollistava hallittavuustesti. Hipun kanssahan ollaan tuolla hallilla (ja kesällä kentällä) pyöritty jostain kesäkuun paikkeilta, mutta aiemmin ei ole oikein ollut hallittavuustestiä meille tarjolla. Nyt alkoi kuitenkin olla jo himo osallistua tammikuussa alkavalle jatkokurssille, joten eipä siinä sitten muu auttanut.

Edellisillan agilitytreenit eivät kyllä jättäneet varmaa tunnetta testin sujumisesta, sillä homma ei todellakaan mennyt putkeen (Hippu tosin yhdessä vaiheessa meni sinne sitten senkin edestä). Pikkuneiti pelkäsi rengasta, puomia ja pussia eikä paikallaolotkaan oikein ottaneet sujuakseen, vaikka ne ovat aiemmin olleet jo meidän bravuuri (jos lukee vanhoja tekstejä, ni jestas mitä edistystä on tapahtunut :D). Siinä sitten itse koitti olla repimättä ihan kaikkia hiuksia päästään ja koittaa löytää jatkojohtoa omille hermoilleen, sillä oli siinä kyllä ymmärtämistä. Onneksi lopussa muutama este meni edes hyvin ja edellä mainituista kammoistakin selvittiin, mutta kyllä silti oli vähän sellanen olo, että kannattaakohan koko testiin edes lähteä.

Noh, aamu tuli ja sinne lähdettiin. Vähän meinasi jännittää, mutta kunhan tekemisen makuun pääsi niin ei homma tuntunut enää missään :) Vaaditut liikkeethän oli sellasia ihan perussimppeleitä jo tottistreeneistä (paikallaolo, luoksetulo, seuraaminen pujotellen koirakoiden välistä jne.), joten ei Hippua siinä mielessä tarvinnut epäillä. Ja eikä olisi ollut syytäkään, sillä Hippiäinen sai testistä täydet pisteet (40/40p) ja vielä kehujen kanssa (meidän yhteistyö ja Hipun kontakti muhun ovat niin hienot, että niihin on kuulemma mahdotonta keksiä mitään parannettavaa) :) Way to go Hippu!