Otsikko kertoo kaiken, siinä oikeesti mein koko viikon ohjelma (noh, mitä nyt töissä kävin siihen päälle). Keskiviikkona päästiin piiitkästä aikaa omiin treeneihin ja oli aivan huippua, kun se Hipussa tapahtunu muutos jatko vaan näkymistään :D Mun ihana ihana agilitykoira! Enää ei tarvi treeneistä tulla kotia miettien, et mitä tästä tulee, ku toinen on ni ihana :) Tehtiin joka tapauksessa tosi kivaa treeniä ja Hippu toimi ku unelma. Ihana <3

Viikko kuumehoureissa pehmitti ilmeisesti sen verran päätä, et ilmotin Hipun ekoihin virallisiin kisoihin :O Ajatuksena oli, et katotaan nyt miten tää viikko menee ja päätetään sit lopullisesti, et saavutaanko paikalle. Torstai jatkoi onnistumisten sarjaa, vuorossa oli meidän toinen epävirallinen startti. Jännitti ehk vähän vähemmän ku viimeksi ja rata oli onneksi vähän mutkasempi, et en ihan ni armottomasti jääny jälkeen. Alussa tein tosi tyhmän ohjausmokan ja Hippu tuli ekasta esteestä ohi, mut kepeille sain sen meneen nii hienosti :) 2 ohjausmokaa otin vielä myöhemmin eli 15 vp tuli yhteensä, mutta se oli ni ihanaa rataa Hipun kanssa, ettei sitä voi kukaan uskoa! Pitää kokea eka se piiiiitkä irtoamattomuuskausi, jonka jälkeen tästä voi nauttia täysillä ja niin kyllä teen. Yhdessäkin kohtaa oisin vaan halunnu lopettaa juoksemisen ja nauraa ääneen, ni hienosti tuo pikkulikka veti! :) Toiselle sijalle tultiin, seitsemän koirakkoa tais olla yhteensä, et ei olleskaan huonosti. Alla rata, jotenkin noin se meni, heti ku en piirtäny ni ihan en joka esteen paikkaa muista ..

1251049064_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantaina sit Annan vetämä valmennus. Edelleen hyvät fiilikset jatkui .. :D Alku meinas omalta osalta mennä seinille, ku Hippu kuumu ja meinas kuumentaa mun aivot samalla (miten edelleenkin joskus vielä käy), mutta sain itseni hillintään ja niinpä tehtiin hienoa pätkää. Annan neuvoista oli taas niin apua ja putkeenkin lähetin Hipun jo kaukaa, en vaan jotenkin ite uskalla ain sellasia kokeilla ennen ku käsketään :D Kepeille sain kanssa hyviä neuvoja ja loppupätkä (kepit, hyppy, pussi, putki & 4 hyppyä) meni sellasella vauhdilla että. Nyt tää alkaa tuntua jo agilitylta, ku Hippu ei ain hauku mua maanrakoon huonoudestani :D Tässä Annan rata:

1251044691_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kolmen onnistuneen jälkeen ei voinu muuta, ku viedä itsensä lauantaiaamuna ilmottautumaan niihin ekoihin virallisiin. Iiks! Jännitti ihan sikana etukäteen, mut ei sit radalla enää oikein ennättäny sellasta miettimään, ku oli kädet täynnä tekemistä. HYL saatiin ihan siit, mistä veikkasinkin eli rengasta ei saatu sujumaan (ihan liian vähän treeniä takana sen kanssa, varsinkin tuollaseen hankalaan kulmaan), mut muuten pikkujuttuja lukuunottamatta meno oli sujuvaa ja mä sain juosta, ku Hippu teki esteitä. Ja kepeillekin sain ohjattua hienosti (mitä nyt siellä lopussa sit herkes ohjaus) :D Nii hyvät fiilikset, et taidanpa ilmottaa neidin jo seuraaviin kisoihin .. Nyt vaan rengastreeniä ja PAAAALJON, ni siit se lähtee! Alla hyppäri, oli suunnilleen näin:

1251044714_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

VAROITUS: Jos ja kun tämä nykyinen meno jatkuu, on luvassa edelleen Hipun hehkutusta :D Ei tätä tunnetta voi tietää, jos ei ole itse kokenut, vaikkakin suosittelen sen kokemuksen välttämistä, mikäli mahdollista :D Mutta nyt siis nautitaan, toivottavasti ette ällöönny! :)