3. AAMU

Joni tuossa just pohti, että jos asuttaisiin rivitalossa, ni oisko elämä vaan yhtä lomaa huolimatta siitä, että töissäkin tulisi käytyä. Että viihdytty ollaan ihan tosissaan :) Yöt on menneet hyvin, koirat on kiltisti nukkuneet ja päivisin on jopa ollut jo hetkiä, jolloin kukaan ei ole hillunut (viidessä koirassa kun alkaa olla koiraa jo sen verran, että voivat jaksottaa hillumista, niin et toiset riehuu kun toiset nukkuu :D Pääosin täällä tosin hilluntaa hoitaa nuoriso, mutta jopa Alma on jo useita kertoja lähtenyt villiin ralliin mukaan :D). Mä olin eilen ekaa kertaa töissä ja hyvin oli Joni tyttölauman kanssa selvinnyt, eikä nyt mikään ihme, ei näitten kanssa ongelmia nyt pitäs ollakaan.

Mitä nyt Oodi jatkaa edelleen ikkunalautaseikkailujaan huolimatta siitä, että yritin vaikeuttaa sen tutkimusmatkoja vetämällä tuolia kauemmaksi. Lisäksi Oodi on karannut jo neljästi keksimällä ihania ratkaisuja siihen, mitä kautta aidasta voi mennä ali. Onneksi sentäs oma koira, tulee helpolla takasin, mutta on siinä silti ihan eri vahtiminen nyt verrattuna siihen, että vielä alkuun kaikki koirat pysyi kiltisti pihassa. Muut ei onneksi tähän älyttömyyteen ole lähteneet mukaan *koputtaa puuta*

Eilisaamuna ilostutin ohikulkijoita tunnin verran vain kolmen sheltin laumalla, kun Zelda ei ollut matkassa. Kyllä vaan kolmen koiran lenkittäminen on paljon helpompaa kuin neljän, hihnojen kanssa puljaamista on moninkertaisesti vähemmän. Hyvin se sujui tänäänkin, ihailevia katseita tuli ohikulkijoilta kun tytöt niin nätisti ravasivat tienreunassa kylki kyljessä :)

Tänään onkin sitten edessä 8,5h työpäivä, joten lenkit ja muut puuhat keskittyvät enemmän tuonne iltapuolelle. Jospa sitä tässä ennättäisi koko lauman siistiä, meninpä lupaamaan Sussulle, että trimmaisin kaikki tytöt tuossa pihalla. Ja mikäs sen parempi paikka, kun vaan se aika vaan löytyisi jostain .. ;D Mutta nyt sinne töihin ..