Tänään päästiin ensimmäistä kertaa Hipun kanssa käymään kaupungilla, isommat koirat jäivät kotiin odottamaan, eikä mitään esteitä ilmaantunut (niin kuin viime yrityksellä Jesse sairastui suolistotulehdukseen ja kaupunkiin lähtö viivästyi pitkäksi aikaa).

Hippu matkusti bussissa jo kuin vanhakin tekijä, se lähinnä yritti nukkua sylissä (ilmeisesti aamupäivän kauneusunet olivat jääneet välistä Alman kanssa riehuessa). Keskustaan saavuttaessa siellä oli paljon melua, autoja ja ihmisiä, jotka hirvittivät Hippua. Hetken aikaa menoa katseltua Hippu kuitenkin totesi, ettei asian suhteen ole hätää ja alkoi rohkeasti kävellä vierellä hihnassa nätisti vetämättä. Vastaantulevia ihmisiä moikattiin vaihtelevasti, osan luo Hippu halusi itse mennä ja taas osan Hippu halusi kiertää kaukaa. Mikäli toden teolla hirvitti, sai vieras käteensä muutaman broileripullan palan ja Hippuakin alkoi tämän jälkeen tutustuminen aivan eri lailla kiinnostaa :D

Vierailimme kahdessa lemmikkieläinliikkeessä Hipulle treenipatukkaa etsien (huonolla menestyksellä tosin, kun kaikki ovat niin isoja, että pikkuneidiltä lähtisi leuat sijoiltaan sen edes yrittäessä ottaa sellaisesta kiinni) sekä lisäksi Savon Sanomien toimistossa ja koruliikkeessä. Erityisesti tietenkin lemmikkieläinliikkeessä ihailijoita ja rapsuttajia riitti, mutta kyllä niitä ulkonakin oli välillä melkein jonoksikin asti. Ehdottoman hyvää tekee tytön sosiaalistamiselle :)

Päivän kohokohta Hipun mielestä oli torilta löydetty pahvinen kahvimuki :D Ensin se oli hurjan pelottava, mutta kun ihminen meni sen luo ensin, niin Hippukin uskaltautui toteamaan, ettei se niin kauhea ollutkaan. Tämän jälkeen Hippu päätti hyödyntää mukin ja otti sen suuhunsa. Pikku koira sai huvittuneita katseita ohikulkijoilta, kun se tohkeissaan kantoi mukia reunasta hampaillaan. Ihminen sen sijaan mietti heti hyötymismahdollisuutta, olisiko ihmiset kenties heltyneet heittämään muutaman roposen kupin pohjalle, pitelihän sitä sentään niin kauniisti suloinen koiranpentu ja vielä selkeästi tohkeissaan saamastaan huomiosta :D Valitettavasti tästä episodista ei ole todistusaineistona valokuvaa, sellainen olisi varmasti saanut hymyn myös tätä lukevien kasvoille :)