Elikkäs tässä pari viikon takaista räpsyä reissustamme Leivonmäelle :) Matkassa olivat ihmisen ja äipän lisäksi Jesse ja Hippu, Alma hengaili Kuopiossa, joten lenkille olisi tullut ehkä jo liikaakin matkaa ..

Aamuvarhaisella (no jooh, onhan se 10.00 aikas aikasin :p) pakkauduimme autoon ja suuntasimme sen nokan kohti Leivonmäkeä. Sää suosi ja kevään ensimmäiset lämpimät säät antoivat merkkejä itsestään. Järvessä oli vielä jäät (niin kuin ylimmästä kuvasta voi huomata), joten järven rannalla tuuli tuntui vielä melkoisen hyiseltä, mutta muuten oli lämmintä ja mukavaa.

Maisemat olivat aivan äärettömän hienoja, mutta niiden ihailu taisi jäädä enemmän ihmisten osaksi, Jesse ja Hippu enimmäkseen painelivat menemään ihanien kevättuoksujen perässä mitään näkemättä. Maisemat olivat tosi monimuotoisia, mutta koirat taisivat enemmän nauttia liikunnan riemusta :D

Useampi tunti reissussa vierähti ja loppureissusta Jesse alkoi antaa jo väsymisen merkkejä (tosin vähän taisi olla näyttelemisen makua siinäkin hommassa), mutta Hipulla lenkki ei näyttänyt tuntuvan missään. Ensi Jyväskylän reissulla viikon päästä olisi tarkoitus taas lähteä joku metsälenkki valloittamaan, sieltä sitten toivottavasti taas lisää kuvia ..

Äipälle kiitokset seurasta ja loistavasta lenkistä :D Otamme pian uusiksi!

1519788.jpg
Jesse katsoo kameraan Hipun ihmetellessä jäätynyttä järveä.


1519893.jpg
Hippu nuotiopaikalla edelleen kuikuilee järvelle päin.

1519905.jpg
Jesse nuotiopaikalla huilaamassa.