Tämän vuoden tavoite näyttelyistä oli Oodin kanssa saada näyttely-ykkösruusuke ja neljännessä virallisessa näyttelyssä (ja vikassa tänä vuonna) se viimeinen tarvittava tulos sit napsahti :) Ja kyllä oli ni hieno fiilis! :D Onkohan moni näin onnellinen ollutkaan siitä yhdestä punaisesta nauhanpätkästä, mitä mä eilen olin. Niin helpottunut olo, ettei turhaa syksyllä kierretty näyttelyitä vaan saatiin se tarkoitus tekemiselle. Mua jännitti niin älyttömästi, ettei tosikaan. Yhteiskehässä meni viä ihan ookoo, ihan normi fiilis eli vähän mahanpohjaa kutkuttaa, mut sit yksilöarvostelussa .. Voi elämä sentään! :D Normisti Oodi seisoo vapaasti mun vieressä ja pidän sille namia kädessä sivulla, et vähän katsettaan suuntais. Noh, eilen se ei sitten mitenkään ollut mahdollista, ku mun käsi täris niin, et se näky varmaan napajäätikölle asti :D Jalatkin täris niin, et hyvä et pystyssä pysyin .. Mut ilmeisesti kuitenkin osasin ees jotenkin koiran kanssa tehdä ne pakolliset liikkeet enkä kaatunut tai muuta katastrofaalista eli suht kunnialla kai siit selvittiin. Varmaankin :) Ihana oli, kun sain nauhan ja hain arvostelun, ni kun lähdin kehästä, ni pari kaveria huusi onnitteluja kehän laidalta :) Varmaan muut (ketä ei tuntenut/tietänyt meitä) aatteli, et iloitseepa noikin punasesta nauhasta kovasti, mut musta se kyllä oli ihan huippua. Thänks guys! :)

"Hieman hentoinen narttu, saisi olla voimakkaampi luusto. Hyvä pää ja ilme. Hieman kehittymätön rintakehä, pysty olkavarsi. Hyvät liikkeet, mutta hieman ahdas takaa."

Ja tällä arvostelulla siis JUN EH ja näyttely-ykkösruusuke 2010. Hyvä pentu! <3

Tuomari jakoi meidän luokassa muistaakseni 7 EH:ta ja yhden H:n ja muuten ERI:ä eli mikään kovin tiukka linja ei ollut (about parikymmentä narttua mein luokassa). Hampaat taisi olla tuomarin sakotusaihe, joten saattoi olla, että Oodillakin ois ollut tsänssit jopa ERI:in, jos olisi tajunnut, ettei hampaita voi tiputella samalla lailla kuin tukkaa ja odottaa, että tippuneen hampaan tilalle tulee uusi ;D Mutta juu, ei mitään merkitystä kumpi oli, kuhan punaiseen vivahtava :D Arvosteluun olin ihan tyytyväinen, aikas lailla totta joka sana lukuun ottamatta tuota pysty olkavarsi -osuutta. Siitä kun ei ole koskaan ollut mainintaa enkä ole kyllä itsekään huomannut, että Oodin olkavarsi olisi pysty. Lisäksi sen kyllä pitäisi vaikuttaa liikkeisiin, joten jos liikkeet on hyvät niin ..? Mutta voihan olla, et Oodi on vaiks jotenkin ollut huonossa asennossa just siin kohtaa tms. tai tuomari muuten vaan nähnyt omiaan :D