Ihmisen aloitettua työt opiskelujen ohella on aikaa jäänyt kirjoittamiselle aivan liian vähän, oikein harmittaa, etten laumamme kuulumisia ole aikoihin ennättänyt kirjoitella :(

Iloinen asia on sentäs, että kevät tulee :) Ja en tiedä, että kevään tulosta vai mistä lie meidän Jesse vanhuksen into leikkimiseen juontaa, mutta vanhalla herralla on ollut nyt meno päällä. Kotona ollessa Jesse käy hakemassa välillä suuhunsa Hipun lelun ja menee pikkuneidin eteen sitä heiluttelemaan tyylillä kattos mikä mulla on suussa, kuinka paljon sua se asia ottaa päähän !? Ja Hippu nyt lähtee leikkiin mukaan, vaikka toinen olisi kerinnyt asiaa vasta mielessään ajatella ilman minkäänlaista toimintaa :D Niin sitä sitten mennään muristen ja rähisten kämppää päästä päähän hännät heiluen. Toinen Jessen lempparipuuha on ihmisen hanskan kanssa juokseminen. Erityisesti nyt kun ollaan toisinaan tuossa jäällä käyty, missä on hyvä koirat päästää irti, niin voi sitä juoksemisen riemua :D Jesse painaa tuhatta ja sataa menemään hanska suussaan ja Hippu painelee perässä minkä ennättää, kyllä hippaaminen on sitten kivaa!

Ensi kuussa on jokaviikkoisten tokoilujen lisäksi luvassa shelttilenkkiä ja paimennuskurssia. Varmasti ainakin paimennuskurssilta onkin sitten paljon mielenkiintoista asiaa tänne kirjoitettavana, ihminen aivan itsekin jännittyneenä odottaa, että mitä se kurssi tuokaan tullessaan :o Nyt taas tenttikirja kutsuu ..