Kiirettä on pitänyt jouluhulinoitten kanssa, niin ei oo tänne ennättänyt taas kirjottelemaan .. Nyt aattona lahjat yms. pitää olla jo hoidettuna, niin ennättää tässä hetken raapustella ennen kuin suuntaamme anopin luo joulun viettoon :)

Meillä asustaa täällä nyt kaksi pehmoeläintä, kun toissapäivänä vihdoin päätin, ettei pakkaset "pehmoeläimet jouluksi" -projektia estä ja pistin hihat heilumaan. Jonin kanssa pestiin kaikki kolme koiraa ja mä sitten illan vietin lattialla istuen ja nuita kahta karvaista hiustenkuivaajalla kuivaten. Enää tuskin voi puhua kahdesta karvaisesta, kun Jesseltäkin lähti kaikki aluvilla ja nyt on jäljellä enää päällyskarva silläkin (Hipullahan se on ain vakitilanne) :D Mutta pehmoeläimiä siis kuitenkin, pörröisiä ja valkoisia ..

Hipulla on hauska tyyli suhtautua sen mielestä epäilyttäviin asioihin, se tuijottaa silmiin :) Hiustenkuivaaja oli neidille uusi tuttavuus, niin siinä piti sitten silmiin tillitellä. Nätisti neiti oli paikoillaan ja antoi mun kuivata, mutta koko ajan piti tillittää. Ihan tauotta. Ja jos mahaa kuivasin, ni sit pitää jutellakin. Myös suihkussa mahaa pestessä Hipun piti pari valittua lausetta sanoa :) Mitä ne sit olivat, sitä en tiedä ..

Hippu kyllä keksi mulle ihan parhaan joululahjan :) Meillä oli sunnuntaina ni hyvät treenit, ettei ikinä! Me tehtiin 22 (jos oikein muistan) esteen radan ja Himppa oli aivan ihana! :) Nyt on ni kivaa käydä treeneissä, kun ain saa tulla hyvillä mielin takasin kotiin. Himppa irtoaa, mutta pysyy kuitenkin koko ajan hanskassa, ettei sooloile omiaan. Siin oli mulla toisissa kohdissa taas juoksemista (ja Tuija mua "muutamaan" kertaan juoksuttikin yhdessä kohdassa, et tajuaisin miten sen saa parhaiten toimimaan), mut oli ni kivaa :) Ja kepitkin meni loistavasti heti, ku maltoin lähettää neidin etäältä itse sinne enkä koittanut ennättää sinne ite (ja sössimään). Ihana <3 Kiva oli myös huomata, että osasin jo itse ajatella, että mille puolella ja miten menisin itse ohjaamaan, vaikka oli siinä yksi kohta, joka sujui paljon paremmin sitten ohjaajien neuvoilla. Mutta omaa ajattelua kehissä siis jo kuitenkin :)

Nyt sit odotellaan innolla huomista, kun päästään trikkien kanssa treenaamaan. Outi&Aino ja Tiina&Luka on tulleet Helsingistä ihan vaan meidän kanssa treenaamaan :D Noh, ehkä vähän tällä joulullakin on asian kanssa tekemistä, mutta odotan innolla! :)