Tiistaina, kun sää oli parhaimmillaan ja taivaalta tuli vettä kuin saavista kaataen, oli pakko päästä aloittamaan agility (siinä ei sillon paljoa vesisateet haittaa, mutta omaa mielenterveyttä tuo touhu saattaa laittaa epäilemään :D). Paimennukset ovat tässä nyt muutaman viikon olleet tauolla, niin jotakin uuttahan sitä oli keksittävä. Niinpä me sitten suuntasimme vauhtihirmun kanssa agilitykentälle.

Ensimmäisellä kerralla harjoittelimme hyppäämistä aidan yli (kuulostaa hullun korkealta, kun oikeasti esteellä oli korkeutta alle 10 senttiä :D), putken läpimenoa ja keppien pujottelua. Putki oli näistä esteistä selkeästi se pelottavin, mutta makupaloilla sekin saatiin sujumaan :) Paljoa emme tehneet, joten mitään suuren suurta edistymistä ei voi sanoa tapahtuneen, mutta kyllä kuitenkin näytti siltä, että fiksu tyttömme vähän kuitenkin pääsi jo ideaan kiinni. Hippusella näytti ainakin hullun hauskaa, ja mikä nyt tuosta tytöstä voisikaan olla hauskempaa kuin juokseminen, pomppinen ja vielä kaupan päälle makupalat (kaikki yhdessä, jee!).

Innolla jäämme odottelemaan ensi viikon treenejä. Kuviakin laittelen heti, kun sellaisia saadaan, tämän viikon sää ei ainakaan yhtään houkuttanut enää kuvien ottamiseen .. Kiitokset Oilille tästä viikosta :) !