Tänään sai kruununsa Miss Suomi 2011:

Prinsessa sai siis kruununsa vaikkei puolta valtakuntaa ihan tullutkaan :) Oisko se tullut pussaamalla kuvan taka-alalla katkeroituvaa sammakkoa, tiedä häntä. Oodi ei kuitenkaan enää sen jälkeen pussauspuuhiin vaivautunut, kun kruununsa sai, pitäähän prinsessankin priorisoida :D Ja huomatkaa, että prinsessa viettää aikaansa sohvalla kahden (!) tyynyn päällä istuen. Sussu jo puhelimessa ehdottikin, että olisin tehnyt eläinkokeita laittamalla herneen tyynyjen alle ja testannut prinsessan aitoutta :D Tällä kertaa kokeet jäi kuitenkin tekemättä, sen verta innoissaan prinsessa kruunustaan oli, että uskomme prinsessamme aitouteen :)

Kuvassa näkyy muuten Oodin pään päällä myös sarvet :D Liekö nyt totuus paljastunut myös Oodin luonteesta tämän kuvan myötä ;D (mitään tekemistä sarvilla ei siis tietenkään ole ikkunalaudalla olevan koristeen kanssa, jolle ko. "sarvet" kuuluvat :D)

Aamu alkoi hyvin hallitusti eli Oodi sai hallittavuustestistä täydet pisteet :) Ihan hallittua ei ollut äänenkäyttö, kun piti muille häiriökoirille purnata ja kertoa mielipiteitään, mutta hallussa oltiin ja se oli tärkeintä :) Kahden viikon päästä sunnuntaina alkaa siis jatkokurssi 1 ja kova siedätys häiriökoiriin. Vihdoinkin, sillä on tätä odotettukin! :) Eikä huonoa tee tälle hihnan toiselle päällekään saada opastusta, aivan huippua päästä taas treenaamaan niin, että joku kommentoi mein menoa. Odotamme siis innolla! Siihen asti treenaillaan viä keskenämme, viä monta juttua ennätämme oppia tässäkin välissä :)

Tää moninkertaistunut tokoilumme näyttää kantavan hedelmää siinä mielessä, ettei blondi enää muuta teekään kuin tarjoaa kontaktia :) Eipä siis ollenkaan hassummin, taidamme jatkaa temppuilua. Tänään kun testissä odottelimme vuoroa Oodi opetteli itse tassun antamisesta uudemman version :D Kun en palkannut istumisesta (pyytämättä) ja tassun nostamisesta (pyytämättä) alkoi neiti läpsiä mua tassulla :D Ei ole siis kaukana ihkaoikea tassun antaminenkaan .. Nyt vaan sit seuraavaa naksuteltavaa temppua jo miettimään vanhojen lisäksi.

Pakko vielä lisätä tähän loppuun, et en tajua miksi, mutta musta on ollut hyvinkin mieltä lämmittävää kuulla kommentteja Oodin tukan lisääntymisestä huimasti. Miss Suomi "tukka on tärkein" Oodi alkaa taas muistuttaa koiraa ja ennen kaikkea shelttiä. Korvakarvat vaikuttaa vähän siltä, että neiti ois tuikannut nenänsä pistorasiaan (ja tuolla uteliaisuudella sekään tuskin olisi mahdoton ajatus :D), mutta onneksi Miira pelastaa meidät muutaman viikon kuluttua. Jos siis päästää meitä edes sisään, kun neiti on niin peikkoontunut ;D Reissua siis odotellessa ja tukkaa kasvatellaan viä toukokuulle asti, jos sitä sit vaiks kolmeen näyttelyynkin suuntaisi :) Myös agikisat sinne suunnitteilla, täähän alkaa vaikuttaa jo ihan aktiivikoiraharrastajan elämältä :D