Niin se vaan aika menee, joten tänään on sitten Hippu-Hippiäisen synttärit :D ONNEA!!

Tähän pakko laittaa kuva tasan vuoden (päivälleen) takaa Hipusta ja Riosta (pienistä rotanpoikasista :D):

2005355.jpg
kuva Kirsti Immonen
Ja jollette Hippua aivan tästä tunnista, niin neiti on tuo oikeanpuoleinen pötkylä :D

Iltapäivällä hauvoille on tarjolla siankorvakestit (katseltiin eläinkaupassa jos jonkinmoista herkkua, mutta päädyttiin sitten perinteisiin, eikä otettu riskejä, kun ei tiedä, että mistä milloinkin voi Jessen maha mennä sekaisin)
.

Aikasmoista hiljaiseloa on nyt vietetty blogin suhteen (ja samoin treenipäiväkirjan, josta myös puuttuu merkintöjä), mutta täytyy toivoa, että opiskelut taas sen verran hellittäisivät, että ennättäisi tänne joskus kirjoittaa. Tottista ollaan nyt treenailtu sisätiloissa kolme kertaa ja siinä kyllä näkyy Hippiäisen ikääntyminen (kauhea sana, kuulostaa, että Hippu olisi oikeasti jo vanha). Keväällä tuskaillut paikallaolon vaikeudet ovat kaukana takanapäin ja neiti on kyllä hyvin tajunnut, mikä on homman nimi :D Alkaa oikeasti tuntua siltä, että neidin kanssa voisi ensi vuonna kisata TOKOssakin :) Agiliitoa ei olla taidettu päästä kuin kerran tekemään, säät ei enää edes sitä vertaa suosi, mitä kesällä, mutta nyt näkyy taas valoa tunnelin päässä, kun on ollut puhetta, että päästäisiin halliin treenaamaan. Mukavia treenihetkiä siis varmasti luvassa tottistelun ja agiliidon puolella :)

Lammaskoirakin on alkanut nyt sitten lintukoiraksi (johtuuko tämä muutos lampaiden puutteesta vai mistä, sitä en tiedä). Hipulla on nimittäin uusi harrastus eli lintujen paimennus :O Tässä lajissa en kyllä pääse koiraa kehumaan, sillä yhtään lintua Hippu ei ole luokseni onnistunut (vielä) paimentamaan. Noh, luulen, että tämä on ennemminkin joku ohimenevä vaihe perustuen siihen, että Hippu on tajunnut maailmassa olevan edes yhden porukan, jotka häntä pelkää (Hippu kun ei muuten ole sieltä pelottavimmasta päästä). Variksia se kovasti kytistää, mutta jos varis kääntyy Hippuun päin, niin Hipun on pakko peruuttaa karkuun, että kovinkaan menestyksekästä tämä pelottelu ei ole, tai ainakaan vain yksisuuntaista.

Kunhan tässä kamera saadaan taas kauniiseen käteen niin laittelen tänne kuvia .. Jos jonkinmoista ideaa olisi, mutta ei ole vielä kuvia mukaan niin en viitsi ilman kuvia juttujakaan kirjoittaa, joten siis niitä odotellessa .. :D