Tiistaina suunnattiin siis Sussun&Zeldan kanssa hallille. Vaikkei viimeksikään Oodia pelottanut (sillon, ku ihan ekalla yhteisellä viikolla hallilla käytiin), niin oli nyt viä aivan eri meininki :D Hyvin malttoi tehdä kontaktitreeniä ja maahan-seiso -heijausta, mutta sit ku joku asia alko kiinnostaa, ni se oli menoa :D Siin oli aikas turha huudella pentua luokse, kun eka piti käydä tarkistaan se kiinnostava asia ja sit vasta palasi korvat takasin. Toisaalta harmittaa, ettei tuo ole luoksetulossaan olleskaan samanlainen ku Hippu (joka siin on aivan unelma isolla Uulla :D), mut onhan meillä tässä aikaa :) Ja sit taas toisaalta, mieluummin niin, et tuo pentu on yliutelias ja tahtoo tutkia maailmaa, ku nököttäs pelokkaana mun jaloissa. Lisäksi iän myötä luultavasti aivokapasiteetti kasvaa niin, että kiinnostavasta asiasta huolimatta korvat pystyy säilyttämään on-asennossa sen sijaan, että korvat kääntyy automaattisesti offille :) Mutta ihana, reipas utelias pentu oli mulla mukana, joka malttoi keskittyä tekemiseenkin sillon, ku sitä oikeesti pyysin :) Ja vaiks ni vannoin, et seuraava koira tulee olemaan hienosti hallilla ja huutamatta, mutta voi olla, et joudun perumaan lupaukseni .. Sorry tulevat treenikaverit! :D Oodi vaan ni ois tahtonu mennä mukaan, ku Zeldalla oli radalla kivaa ja ku yhdessä vaiheessa tehtiin Zeldan kanssa kontakteja ja koitin saada Oodin rauhottumaan häkkiin maksalaatikkokongin kanssa, ni aikas turha yritys oli. Mut on sitä koirassa suurempiakin vikoja ku agilityhimo, joten annan sen anteeksi :D Ja eihän viä mitään ole kiveen kirjoitettu ..

Tiistai jatkui illemmalla kyläilyreissulla Sussulle ja viimeinkin Oodi pääsi tapaamaan myös perheen miespuoliset :) Hyviä pussattavia olivat, siinä kai Oodin palaute :D Tässäpä ilta kuvin:

Jesse löytyi Sussun&Markon sängyltä :D Siis tämä on se meidän (entinen) nöyrä poika, joka sänkyyn tulostaan kysyi aina luvan :D Ikä tekee kai tehtävänsä ja ukko kokee jo olevansa oikeutettu tiettyihin asioihin. Lisäksi kai tää on myös tietynlaista mielenosoitusta pentujen (lue: Oodi, Hippu ja Zelda) hurjista leikeistä, joita vanhus ei NIIN kestä. Siksipä oikeus omiin tassuihin ja sänkyyn!

Tähän voitte kuvitella seuraavan kuvan (kamerasta loppui akku, niin sitä ei tullut), kun Jesse makaa sohvalla taas pentuja paossa pää kaikkien sohvatyynyjen takana :D Jesse on hieman teatraalinen näissä mielenilmaisussaan, mutta sitäkin jessemäisesti. Mein ukko <3

Kettulapsi kuikuilemassa esteen yli, jospa siitä pääsisi yli. Ja pääsihän siitä, mutta kiinnostusta ei onneksi niin kauan ollut, kun kaikki muutkin olivat toisella puolella. Jesseä kun mentiin katsomaan niin ylihän sitä oli sitten pienenkin mentävä :)

Rakas härökorvalapseni tarkkailee jotakin :) Hippu kokeili myös osansa pöydällä seisomisesta. Kuvia en tosin julkaise neiti karvattomasta, mutta tässä tällainen ihanan mietteliäs ilme :)

Ja seisomakuviahan me otettiin ja monta :) Zeldastakin tuli tosi monta hienoa, en vaan tajunnut ottaa itselleni yhtään, että oisin tänne esille laittanut .. Täytyy sen verran mainostaa, että Oodi oli lapsista helpoin seisotettava ja sentäs ekaa kertaa pöydällä. On se niin ihqu!

Keskiviikko alkoi sitten eläinlääkärin merkeissä, kun oli pakko nöyrtyä tosiasian edessä, että Oodi on oikeasti jo sen 12 viikkoa eli ensimmäisen rokotuksen ikäinen :O Matka eläinlääkäriin sujui kävellen, mä siis kävelin ja kannoin Oodia kassissa. Hirmunen tuuli oli, tosi kylmä, mutta onneksi Oodilla oli oman manttelinsa lisäksi mun henkkamaukan fleecehuppari  ja sit tietenkin kassi viä ympärillä. Menomatka meni viä paremmin, ku olin itse selkä tuuleen päin, niin sekin suojasi Oodia. Puuskien iskiessä laitoin Oodille huppua päähän. Harmi, kun tästä ei ole kuvaa, Oodille oikeesti sopi tosi hienosti mun paita :) Ja tullessa ei näkynyt kuin nenän pää, kun neiti veteli unia ja mä kävelin. Onpahan nyt laukkumatkailukin aloitettu jo pienenä, sitä todennäköisesti luvassa myös myöhemmin .. :)

Myöhemmin Maiju tuli käymään shetlantilaistensa kanssa. Suniva taisi tuntea itsensä hieman ulkopuoliseksi, kun pennut vetivät rallia ympäri kämppää. Tässäpä muutama kuva tyttöjen touhuista:

Hurjat <3

Poseerausta :)

"Ja nyt molemmat joku ilme!" :D

Hilkka (Dreamhill Piece of My Soul)

Luunsyöntitauko

Tyttäret 12 ja 14 viikkoa :)

Tänään oli sitten aamulla huilin paikka ja kun iltapäivällä virtaa alkoi löytyä lähdin tyttöjen kanssa Annan luona käymään (taas eri Anna :D). Aikas ihanan näköisesti istuivat tomerasti mun sylissä bussissa, pieniä kun ovat, ni molemmat mahtui syliin :) Kiva reissu oli, oli ihania mattoja, millä juosta hullua rallia, Oodi leikki jo vakiolelunsa (Hipun uusi panta) kanssa kivoja yksilöleikkejä ja tutustui kämppään hyvin oodimaisella tyylillä. Neiti on niin ihanan rento aina vaan ja kaikkialla kuin kotonaan :) Kotia lähtiessä käveltiin keskustaan ja hienosti kävelivät tytöt vierekkäin. Mun ihanat pienet tytöt <3

Huomenna suuntana onkin sitten ensimmäistä kertaa Jyväskylä :) Oodi lähtee tutustumaan mun kotikotiin, ihmisiin ja paikkoihin :) Yhdet shelttitreffitkin on jo sunnuntaille sovittu :) Mukava reissu varmasti tulossa, kirjottelen ensi viikolla sitten taas tänne :) Jospa se nyt tästä taas lähtisi lauhtumaan tuo sää (niin kuin ainakin hetkellisesti on luvattu), niin päästäisiin aloittamaan ulkoilu ja sisäsiisteysopettelu toden teolla. Tiistaina varmaan mennään Maijun&Hilkan kanssa ulos kuvia napsimaan. Ja Annan&Hertan kanssakin on edelleen treffit tekemättä .. Suunnitelmia siis riittää :)