9.3 järjesti Savo-Karjalan sheltit match show'n ja pitihän sinne mennä mukaan toimintaa tukemaan :) Suunnitelma oli Hippua sosiaalistaa isoon koirajoukkoon ja ehkä sitten kokeilla kehäesiintymistäkin.

Alussa Hippua hirvitti, niin kuin olettaa saattoikin, koska kyseessä oli kuitenkin tytön ensimmäinen kerta paikassa, jossa oli koiria paljon. Normaaleissa tottistreeneissähän myös koiria on, mutta kun niistä 95% on shelttejä (ja kaikkihan nyt tietää, ettei shelteissä ole mitään pelättävää :D) niin tilanne on aivan erilainen. Alkujännityksen jälkeen Hippu kuitenkin totesi, ettei kyseessä sittenkään ollut kokoontuminen, jossa muiden on tarkoituksena pistellä Hippunen poskeensa, vaan ihan vain mukavaa yhdessäoloa ja muihin koiriin tutustumista, joten vähitellen Hippukin alkoi ottaa rennommin :)

Ennen kuin arvostelu alkoi oli mahdollista käydä kehässä harjoittelemassa. Hippu on innostuessaan melkoinen kenguru loikkineen, mutta muutaman kierroksen jälkeen neiti alkoi rauhoittua ja ymmärsi, että yhtä kivaa voi olla ihan normaalisti kävellenkin. Niinpä viime minuuteilla ihminen sitten uskaltautui ilmoittamaan neidin pentuluokkaan (5kk-1v, Hipulla oli tosin ikää vasta 4kk).

Ennen ensimmäistä kehäesiintymistään Hippu ennätti vielä tutustua kolmeen mäyräkoiraan. Mäyräkoiriin samaistuminen luultavasti juontaa ystävyydestä Almaan, jolloin on ihan luonnollista kaveerata rennosti myös mäyräkoirien kanssa (tilanne oli hieman sellainen kuka ei sovi joukkoon, kun kolmen tappijalkaisen mäykyn vieressä seisoo pitkäkoipineitimme :D). Almahan taas on myös itse sitä mieltä (tai sille ainakin vaikuttaa), että hän on aivan yhtä lailla sheltti kuin Jesse ja Hippukin (shelteillähän tunnetusti on ongelmana koon vaihtelu ja Alma nyt vain sattuu olemaan liian pieni sheltiksi).

Kehässä esiintyminen sujui hyvin eikä siitä oikein ole ihmeellistä sanottavaa. Hippu sai punaisen nauhan, mutta ei sitten sen enempää, saman tuloksen sai myös Iisa-ystävämme, joka myös osallistui pentuluokkaan. Ihan tyytyväisin mielin voi tässä Hipun kanssa jäädä odottelemaan seuraavaa match show'ta, jonne varmasti osallistumme :)

1393775.jpg
kuva Jani Rautio

Kauniit neitokaisemme Iisa ja Hippu :)

1393777.jpg

Välillä piti huilailla ihmisen sylissä (pään on aina saatava levätä olkapäällä, Hipun mieliasento :) )

1393779.jpg
kuva Jani Rautio

Hippu punaisen nauhan saaneiden kanssa kehässä.