Päästiinhän me vihdoin Hipunkin kanssa agilityn jatkokurssille niin, että ihan molemmat oltiin paikalla :D Oli ensimmäiset treenit mulle niin, että joku oikeasti oli ensinnäkin sanomassa, että näin teette ja sen lisäksi vielä neuvoi jos (ja KUN) tein jotakin väärin. Oli kyllä ihan huippua! (ja näinhän sen tietysti kuuluisi ollakkin, mutta nyt vasta saatu aikataulut yms. kohdilleen) Kiitokset Järvisalon Suskulle kivoista treeneistä! :)

Kirjottelen treeneistä tarkemman selityksen Hipun treenipäiväkirjaan, jos sitäkin nyt tulisi sitten ahkerammin kirjoteltua, kun on näitä treenejä säännöllisesti :)

Suunnitelmien osalta kesä näyttää hyvin lammasmaiselta :D Saas nähdä, että miten homma sujuu pitkän talvikauden jälkeen, mutta ainakin kesällä taukohan teki enemmän kuin hyvää .. Vähän pieni peikko kummittelee mielessä, että mitä jos Hippu vaan pussailee lampaita ja heiluttelee häntää tyytyväisenä nähdessään pitkästä aikaa kaverinsa ja kruunaa vielä tapaamisen syömällä pellosta lampaan kakkaa :O Noh, ei kai, täytyy luottaa siihen, että tuosta työnarkista ei olisi sellaiseen, vaan töihin on päästävä :) Hippu varmaan hyppisi riemusta, jos ymmärtäisi, että ilmoitin sen kesän paimennuskursseista kolmelle (neljästä) eli vain yksi kuukausi on ensi kesänä lomaa. Tämän lisäksi vapaakuukaudelle osuvat paimennuskisat, joihin Hipun menin ilmoittamaan :O Saas nähdä, mitä niistä tulee, mutta kokeilumielellä mennään :D Veikkapoika Riokin on kaiken lisäksi tulossa kesällä paimentamaan! Innolla odotamme, millainen paimenkoira velipojasta oikein paljastuukaan :)