Niin se vaan kovaa vauhtia kasvaa ja kehittyy meidän pieni Hippu-neiti, tänään oli jo ensimmäisten rokotusten aika (vastahan pentu meille tuli!). Bussilla matkustaminen lääkäriin sujui jo ongelmitta, ei sillä, että ensimmäisessäkään bussireissussamme olisi ollut mitään ongelmia, mutta tänään mentiin selkeästi rennommin ja Hipun oli pakko päästä haistelemaan (ja hieman maistelemaankin :D) vieressä istuneen tädin hihaa.

Odotushuoneessa oli valtava määrä ihmisiä noutamassa koiriaan (päivän aikana operoituja ja tällä hetkellä nukkuvia) eli koiria ei ollut siellä ollenkaan. Mikäs sen parempaa, neiti pääsi tutustumaan paikalla oleviin ihmisiin rauhassa ilman muita kiinnostuksen kohteita :) Alussa meinasi vähän hirvittää, mutta lopulta Hippu kävi jokaista moikkaamassa (aina välillä piti pistäytyä tutun ihmisen luona turvaa hakemassa). Istuminen ja maahanmenokin sujuivat pieneltä käskystä, vaikka paikka oli vieras ja meluinen (ihminen iloitsee :D).

Juuri ennen kuin lääkäri kutsui Hipun sisään, saapui ovesta iloinen ja odottamaton yllätys. Rio-veli se sieltä saapui kantokopassaan omistajansa kanssa :D Hippu meni heti innoissaan Rioa moikkaamaan, mutta Rioa vähän hirvitti, vastahan se tuli ovesta sisään eikä ollut vielä kerinnyt edes vilkaista, että millaiseen paikkaan oli tullut, kun siskolikka oli päätänsä kantokoppaan tunkemassa. Sisarusten piti hetken aikaa tutustua toisiinsa, liekö se ei ollutkaan heille niin selvää tuo sukulaisuussuhde kuin meille ihmisille. Nahistelun makuun ennätettiin kuitenkin juuri ja juuri päästä ennen kuin oli Hipun vuoro mennä saamaan rokotukset (vähän sohvanalusleikkejäkin kerittiin leikkiä, syntymäkodissakin piti aina nahistella jonkin huonekalun alla).

Rokotusta Hippu ei edes huomannut, tosin se varmasti johtui ihmisen kädessä olevista herkkuherkkunamipaloista, jotka kiinnostivat neitiä enemmän. Niinpä meille ei ainakaan mitään traumoja jäänyt eläinlääkärissä käynnistä, kun siellä vaan sai syödä makupaloja ja vielä leikkiäkin Rion kanssa :D

Eläinlääkärin jälkeen Rio tuli meille lyhyelle visiitille, jotta naperot pääsivät yhdessä leikkimään ilman hihnoja. Rio näytti itsestään ensin vain sen ahneen puolen (löytyy myös meidän neidiltä, ja ottoäiti Almaltakin, joka muutaman kerran on meille kylään tullessaan keskittynyt koko vierailuajan luiden syömiseen :D) ja söi luuta, eikä paljon Hipusta piitannut. Hippuahan tämä otti päähän ja asiasta piti ilmoittaa muutamalla kimeällä haukahduksella. Ei auttanut. Niinpä ihmiset lopulta ottivat Riolta luun pois ja leikit saattoivat alkaa. Siinä sitä oli sitten vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun naperot pistelivät vauhdilla menemään peräkanaa ottaen välissä painimatsin. Mutta hauskaa oli, kysy ihan kummalta osapuolelta tahansa :D

Hippu kiittää kyläilystä ja toivottaa veljensä toistekin tervetulleeksi :)

1216649.jpg
Hipun kaunis (vai pitäiskö sanoa komea) veli Rio (Amarantes Rockin Rio)


1216646.jpg
Hippu ihmeissään Rion vain pistellessä luuta poskeensa.


1216652.jpg
Lopulta Hippu sai tahtonsa läpi ja pääsi ottamaan painimatsin :) Hipulle taisi tosin olla uutta joutua olemaan altavastaajan roolissa, kun syntymäkodissaan Hippu taisi useammin olla se pahis, joka antoi Riolle kyytiä (anteeksi Rio, nyt se on virallisesti paljastettu, että olet joskus hävinnyt tytölle :D).