Sieltähän se tuli, neljäs kerta (startti) toden sanoi ja me tehtiin NOLLA! :) Sekunnin sadasosalla toiselle häviten, ekalle alle sekunnin erolla, joten tiukkaa oli kisa kärkikolmikossa. Mikä tärkeintä kuitenkin, soli nolla reilulla miinusajalla ja muusta viis :) 

 

Mä huusin kyllä sen verran kovaa JEE siin kohtaa, kun maaliin päästiin, ettei tosikaan :D Ja oli kyllä niin vaikea pitää naamaa ees jotenkin järkevällä ilmeellä, kun sellanen järjetön ilonvirne vaan pyrki naamalle kaikesta huolimatta. Kyllä mä sen tiesin, että Oodista tähän on, mutta kerrankin oli kartturikin samalla linjalla :)

Kakkosrataa katsellessa radan reunalta tiesin jo varmaksi, ettei sieltä tuplanollaa tosiaan tule. Eikä mulla kisapää vielä kestä, oli niin pää pyörällä mein ekasta radasta, et ois ollut aikas sama jättää vaiks menemättä. Mutta mentiin ja hauskaa kyllä oli :D Näytti ehk enemmän siltä, ettei koskaan olla edes agilitya treenattu, kun kartturi ohjasi ihan minne sattuu, ei ilmoittanut koiraparalle käännöksistä ja oli muutenkin ihan holtiton. Mutta pyysin mä sentäs anteeksi, kuulin radallakin miten yleisö nauroi, kun pyysin Oodilta anteeksi sen singotessa väärään putkeen ihan täysin mun ohjaamana. Nolliahan tuo lapsi kyllä tekis, mutta kun kartturi on mitä on .. :D 

Mistä sitä ees sit aloittaisi .. Eka moka oli olettaa, että tuosta kohtaa lähtiessämme ennättäisin oikeasti valssaamaan kolmoshypyn taa. Just joo. Oodi bongasi jo kaukaa putken pään (minkä takia se valssi oli pakollinen) ja eihän siittä meinannut tulla mitään. Tolppa peittää hyvin melkeinyhteentörmäyksen, mutta kaunista se ei missään nimessä ollut. Kolme estettä siinä sitten taisi sujuakin ennen kuin tökkäsin Oodin väärään putkeen. Hyppysuora meni jees, tosin en tiedä, tuliko sit rynnittyä kepeillä, kun Oodi ei hakenut ykkösellä ekaa väliä. Keppien jälkeinen elämä vasta sitten kauheaa olikin, valssit venyi ja oli myöhässä puhumattakaan siitä, etten kertonut, että suoran jälkeen tullaan kääntymään, joten Oodi paahtoi suoraan, hyvä ettei ajanoton puolelle mennyt :D Ei tälle kaaokselle voinut kuin nauraa .. Ja mikäs soli nauraakaan, kun oli jo se yksi ja ensimmäinen merkintä kisakirjassa ;D

Hieno pentu Oodi on joka tapauksessa, edelleenkään en voi kuin nauttia tuosta blondin kanssa tekemisestä! :) Perjantaina sitten kokeilemaan Joensuuhun, että mites se rata sitten siellä luistaakaan ..