Tai siis tässä tapauksessa matto kamppaa :D Oodi tapasi Elämänsä Rakkauden eilen, kun viikkosiivouksen jälkeen laitettiin lattialle meidän uusi karvalankamatto. Oodi meni välittömästi uutta tuttavuutta tutkimaan ja kops, tyttö oli kyljellään. Tunne siis ilmeisesti molemminpuolinen, kun matto niin blondia kamppii ;D Rakkautta se on joka tapauksessa Oodin puolelta, muualla ei juurikaan voi olla .. Matolla pitää nukkua, piehtaroida ja keskustella. Eikä sillä, kyllä se kovasti meidän ihmistenkin silmää miellyttää tuntumasta puhumattakaan. On allekirjoittanutkin makoillut matolla jo useammat kerrat nautiskellen, vaikka normisti lattialla makaaminen ei kuulu harrastuksiin. En siis ihmettele, että Oodia aina kovasti juuri maton kohdalla liukastuttaa ;D Välillä oikein ihan isommassakin kaaressa ja kunnon kuperkeikalla ..

Tää eka vapaa meni tänään hyvässä seurassa, kun äippä, mummo ja veljet vieraili meillä. Jottei tilaa varmasti olisi ollut liikaa, olivat Zelda ja Fanny meillä hoidossa, kun Sussulla vietettiin rippijuhlia. Ei ehkä vakituiseen ihan näin paljoa porukkaa meillä tarvis olla, mutta kun seura on hyvää ei tilanahtauskaan haittaa :) Nyt käytiin äsken kävelyttämässä mustat kotiaan, joten meidänkin koiruudet on totaaliväsytetty. On se vaan tuo vieraiden kanssa seurustelu hyvin rankkaa puuhaa.

Väsymyksen huomaa myös omissa silmissä, joten taidan jättää tämän viikon aksaraportoinnit huomiselle. Ihana vapaa, ei suurempia suunnitelmia :) Huomiseen siis!