Irtilenkit kuuluvat edelleen ohjelmistoomme, vaikkei Piira niitä ensimmäisenä välttis suositakaan ;D Hyvät lämpät ennen irtipäästöä eli vähintään 20 min hihnassa eka, sit metsäosuus hilluen ihan niiko tytöt vaan itse tykkää ja lenkki päättyy sit taas verkkaosuuteen hihnassa nätisti ravaten. Kotona pidempien lenkkien päälle aina useampi tunti BoTia ja nyt alkuun myös rakeet Arnicaa (sekä myös sit ens viikolla treenien perään samat ohjeet).

Erityisesti tuo verkkoBot näyttää musta ihan kalsarikankaalta, joten sankarit sukkahousuissa ovat valloittaneet taas kämpän. Sankarivertaus tulee puolestaan siitä, että Batman ja Robynhan ne täällä viitoissaan kiitää ympäri kämppää :D Ehk taas kohta alkaa muutaman minuutin päästä se tottuminen viittoihin, kyllä ne eilenkin hetken pyörittyään vetelivät useamman tunnin unta viitoissaan :)

Eilen käytiin Annan ja portugalinpodengojen Hertan ja Ässän kanssa Neulamäessä metsäilemässä.

Hertta ja sheltit

Ed. kuvasta puuttunut Ässä.

Hilma <3

Blondi keikistelee kalliolla.

Kyllä se tuli taas eilen todettua, että on se vaan vaikeaa heijastimettaa karvaista koiraa. Kuvia otin kymmeniä ja monissa kuvissa näytti siltä, ettei shelteillä ollut heijastinliivejä päällä :O Oikeasta kulmasta se vaan vajoaa sinne karvoihin ja on näkymättä. Kyllä me silti niit uskollisesti pidetään iltaisin ja toivotaan, että auton valot tms. osuu sitten oikeasta kulmasta, jotta meidät nähdään. Ja kyllä nuo metsässäkin ihan päivän valossa helpotti koirien bongaamista milloin ne missäkin juoksentelivat.

Oodi oli aivan innoissaan popojen näkemisestä :) Silloin kun Oodi oli ihan pentu, me lenkkeiltiin paljon Annan ja Hertan kanssa, se oli silloin, kun tyttäret oli viä samaa kokoa :D Alkulenkki menikin siinä, että Oodi yritti jutella Hertalle kovasti kaikki kuulumisensa ja eihän Hertta-parka ymmärtänyt. Onneksi muutaman viikon päästä Oodi pääsee puhumaan taas Myrtin kanssa, siin on sentäs joku joka ymmärtää sitä kummallista selitystä tai ainakin vastaa samalla kielellä vaikkei mitään ymmärtäisikään :D Kyllästyttäyään ilmeisesti selittämään asioita, joita toinen ei ymmärrä, lähti Oodi sitten Ässän matkaan. Ässähän ei reissuillaan naisista tai kestään muustakaan juuri välitä, muttei myöskään laita pahakseen matkaseuraa. Niinpä Oodi loikki sitten loppulenkin siellä missä Ässäkin metsää ihmetellen :)

Nyt aamulla käytiin lenkiksi ihan vaan omalla porukalla eli mä shelttien kanssa Jynkän metsissä samoilemassa. Vauhtia oli irtiolosta huolimatta vähän vähemmän kuin eilen (tietysti myös seura tekee tehtävänsä) ja saatiin hyvällä pehmeällä metsäalustalla paljon ravia. Lisäksi tehtiin purulla ylämäkitreenejä useammat, joten nyt sit passaa koiruuksien huilailla ja mun suunnata töihin taas .. :)