Alman ensimmäisen näyttelyreissun kunniaksi sai Hippukin kokea jotakin uutta, nimittäin koitti neidin ensimmäinen kerta hoidossa. Aamuvarhaisella autoon pakkautui siis näyttelyyn lähtevän porukan lisäksi myös Hippu, joka matkasi mukanamme Varkauteen kasvattajalle hoitoon.

Hipun päästyä sisälle, missä koirat innoissaan pyörivät tulijoiden ympärillä, ei enää paljoa muuta tainnut tytön päähän mahtua kuin että kaikkien kanssa pitää päästä leikkimään. Vakiokaluston lisäksi siellä oli hoidossa myös kaksi shelttipoikaa Sulo ja Lenni, jotka kuuleman mukaan ottivat myös pienen hyvin vastaan :) Niinpä ihminen sitten hipsi omia menojaan, eikä tarvinnut pelätä, että Hippu meitä liikaa jäisi sisälle ikävöimään.

Päivä oli sujunut Hipulla hyvin ja vauhtia oli kyllä riittänyt. Kiiwi-äipän kanssa Hipulla selkeästi oli omanlaisensa leikit, näköjään äiti ja tytär tietävät edelleen olevansa toisilleen jotakin enemmän. Hippu oli päivällä ulkoillessa seurannut Kiiwiä kaikkialle ja myös meidän mennessä hakemaan pikkuneitiä tuo suhde oli nähtävissä. Hyvä, että Hippu ja Kiiwi muita näkivätkään :)

Kotia kuljetimme väsyneen, mutta onnellisen pikkuhauvan, jolla aivan selkeästi oli ollut yksi elämänsä hauskoimmista päivistä. Suurkiitokset Kirstille pikkuisen hoitamisesta :) !

1276112.jpg
kuva Kirsti Immonen

"Mitä äippä puuhaat sen kepin kanssa?" Hippu Kiiwi-äitin opetuksessa, kuinka keppi otetaan maasta :)


1276111.jpg
kuva Kirsti Immonen

Kolme kaunotarta (Hippu, Kiiwi ja Capri) kepin (tai no ennemminkin risun :D) ympärillä.