Voih, mistäs sitä alottais .. :) Paljon on asiaa mielessä ja varmasti puolet unohdan, mutta naputellaan nyt jotain kuitenkin ..

Oodin kanssa ollaan tää viikko vietetty tutustuen. Maanantai ja tiistai vietettiin ihan omalla porukalla kotosalla. Pihalla käytiin tutustumisreissuja, mutta niitä lukuun ottamatta hengailtiin vaan kotona. Alkupäivät oli pienelle tosi väsyttäviä ja nukkuessa meni aikas iso osa. Muuten sit piti yrittää tutustua nuihin muihin karvaisiin ja pussailla mua :) Tiistaina Hippu alkoi jo toden teolla lämmetä Oodille ja pääsin todistamaan niitten ekaa leikkihetkeä. Tässäpä muutama kuva todisteeksi, jotta tiiätte, etten huijaa :D

Tarkkailua ..

Lelu jo jaloissa odottamassa tulevaa ..

Kauaa ei mennyt niin tilanne oli jo tämä :D Taistelu lelusta alkoi!

Aikas tasaväkiset vetokaverit nää on :) (vrt. eilisilta, kun Hippu veti Zeldan kanssa narua tai no pikemminkin Zelda veti narua JA Hippua perässään)

Keskiviikkona sitten alkoi Oodissa olla jo niin paljon virtaa, että ajateltiin laajentaa maailmankatsomusta. Aamulla suunnattiin Sussun ja Zeldan kanssa agihallille edellä mainittujen treenit katsomaan. Paikalla ei siis ollu muita kuin me, joten päästiin hyvin rauhallisissa merkeissä tutustumaan halliin :) Autossa otettiin tosi rauhallisesti, Oodi nukahti mun syliin, kun muutama minuutti oltiin ajettu. Perillä yritin neitiä pissitellä, mutta häntä tötteröllä piti tutkailla piha-aluetta, ei siinä hädilleen joutanut. Halliin mentiin turvallisesti sylissä ja sieltä tutkailtiin ihmeellisiä hajuja ja ääniä. Tosi tarkasti pikkuneiti katsoi Zeldan ja Sussun menoa, ehkäpä siitä jo jäi jotakin oppia korvan taa :) Pois lähtiessä saatiin sitten aikaan jo pissakin pihalle häntä tötteröllä menon lisäksi. Ja autossa taas uni maittoi, kotipihaan kun päästiin Oodi oikein yritti kaivautua takin alle, että anna nyt nukkua äläkä siinä heilu. Kotia mentiin sitten jatkamaan unia ja unet kyllä maittoivatkin useamman tunnin.

Iltapäivällä neiti alkoi sitten juuri todistaa, että virtaa on kuin pienessä koirassa, kun Jaanalta tuli puhelu, että hän voisi tulla meidät hakemaan heille kyläilemään. Ei muuta kuin pentu kainaloon ja menoksi. Autossa ei tällä kertaa oltu ihan niin levollisia, kun virtaa oli enemmän, mutta hyvin se kuitenkin meni. Ja mikä ihaninta, ei matkapahoinvointia! :) Jaanalla tutustuttiin koiriin niin, että Iisa oli ensin hihnassa ja Hulda kuljeskeli vapaana. Pelottavinta oli ehkä Huldan haukkuminen, mutta pian Oodi huomasi, ettei se johda mihinkään vaaralliseen :) Jokunen hetki siinä ihmeteltiin, mutta äkkiä uteliaisuus vei voiton ja Oodin piti päästä tutustumaan Iisaan. Mun syli toimi turvapaikkana, mutta äkkiä se vaihtui Jaanaan, kun Jaana sattui olemaan sopivasti lähempänä. Ihanasti Oodi turvautuu heti ihmiseen ja on tosi avoin, Jaanankin naamaa piti heti päästä nuolemaan, kun syliin asti pääsi :D Tästä klikkaamalla pääsee katsomaan Jaanan kuvaaman videon Oodin vierailusta.

Yritettiin sitten vielä Jaanan kanssa ottaa Oodista edustava 9-viikkoiskuva, mutta tulos ei aivan ollut sitä, mitä toivoin. Täytyy vaan ihailla niitä ihmisiä, jotka saavat tuollaisista elohopeapennuista hyviä kuvia :D Ehkä mekin vielä ajan kanssa opitaan (ja ainakin Oodin treenailun myötä hommasta saattaa joskus jotain jo tullakin) .. Tässä ehkä paras otos ihan luomuna :)

Oodi-ipana 9 viikkoa <3

Tää on vaan pakko laittaa! :D Tää on Oodin mielipide hienosti seisomisen tärkeydestä :D

Sulostus <3

Elämä jatkui torstaina väsyneeseen tyyliin. Oikeastaan koko päivä meni neidillä keskiviikosta toipuessa ja se oli ihan hyvä tyyli viettää päivää munkin mielestä :) Päivällä käytiin vähän tutustumassa taas pihaan, tällä kertaa olikin paljon jännempää, kun pihalla oli elämää (töistä palaavat ihmiset). Ulkoilun jälkeen oli pentu taas valmista kauraa ja illalla heräiltiin vasta siinä kohtaa, kun Sussu ja Zelda tulivat visiitille. Heti piti päästä Zeldaan tutustumaan, vähän taisi vaan harmittaa, kun Hipulla ja Zeldalla oli omat leikkinsä ja pentua ei oikein mukaan huolittu. Ehkä sitten vähän myöhemmin .. :)

Tällä tyylillä sujui torstai .. :)

Nyt on taas aamupäiväkauneusunet menossa ja sen jälkeen nappaan pennun kainaloon ja lähdetään bussilla käymään lemmikkieläinliikkeessä hakemassa mun Jesselle tilaama ravintolisä. Siinäpähän sitä onkin taas ihmeteltävää tälle päivälle :)

Hyvin on nyt alkanut tämä meidän lauma laumautumaan uuden jäsenen kanssa ja Oodi suhtautuu maailmaan niin avoimen ihmettelevästi. Hipun kanssa pitää leikkiä ja PALJON, ja uni maittaa ihan jokaisen koiruuden vieressä tässä kämpässä. Ihmiset on Oodista ihan huippuja (siis sisällä olevat ihmiset, ulkona niistä ei juuri välitetä, ainakaan viä), heti se on valmis syliin ja pussailemaan (pitäisköhän tässä nyt tuntea asemansa uhatuksi :D). Jaanallakin Janin tullessa Oodi heti ihastui Janiin ja lähti Janin mukana seikkailemaan suihkuhuoneeseen ja saunaan ihan keskenään. Ei paljoa mua siinä muisteltu :D Mun syli on todettu tosi turvalliseksi paikaksi ja niin asian kyllä haluan olevankin. Sieltä sitä voi ihmetellä asioita ensin ja sitten tutustua itse tarkemmin :) Aivan ihastuttava pentu ja sopii niin hyvin tähän meidän porukkaan! :) Ja oon niin rakastunut tuohon luonteeseen! Toisena hetkenä roikkuu raivona hihassa, taistelee narusta mun kanssa tai tappaa pyykkipalloa, mun syliin rauhoittuu kuitenkin heti tyytyväisenä ja telkkua katsoessa retkottaa onnessaan selällään mun sylissä ja nautiskelee, ku rapsuttelen pientä nahkamahaa :) Ihana! Eikä tuossa ulkonäössäkään ole kyllä valittamisen sanaa :D Todiste alla :)

Nöpönenä <3