4. AAMU

Vielä kaksi aamua jäljellä tämän lisäksi eli vähiin alkaa käydä reissumme. Reissun myötä myös lomasäiden on povailtu loppuvan (no yllätys, kun sit mulla oikeasti on se kaksi vapaapäivää putkeen ..), joten voi sitten hyvillä mielin istua töröttää taas mein kämpässä osaamatta mennä ulos, kun ulkona sataakin vettä ja on kylmä. Positiivisuus kunniaan siis ;D

Eilen menin jo kymppiin töihin, joten tyttöjen aamulenkki jäi lyhyeksi. Fannyn, Oodin ja Hipun kanssa kävin pyörähtämässä lähialueilla, Zelda ei taaskaan ollut kovin innostunut lenkille lähtemisestä (ilmeisesti neidin valeraskaus vähän hidastaa menoa). Vietettyäni töissä 8,5h ei enää rahkeita ollut kunnon lenkkiin, joten eilen taukoiltiin kunnon lenkin osalta ja käytiin sit illallakin vaan lyhyesti käppäilemässä. Ehkäpä välipäivä tekee ihan hyvää, leikkimisestä kuin ei välipäivää kuitenkaan pidetty ;)

Illalla sitten taas vaihteeksi pihalla grillailtiin niin sen verran sain itsestäni irti, että trimmasin Zeldan ja Fannyn jalat sekä leikkasin kynnet. On se vaan niin erituntusta hommaa, kun on nuitten tassut kuitenkin kokoluokkaa isommat kuin mein tytöillä :D Mut nyt on isommilla mustilla siistit tassut, sama homma odottaa sit omia tyttäriä tänään. Saattaapa olla, että ennätän jopa asian hoitaa ennen töihin menoa, kun meen vasta puoli yhteen töihin :)

Hyvin oli sujunut eilen Jonilla tyttöjen kanssa täällä, alkaa jo vähitellen jonkinmoista rutiiniakin muodostua. Väsymys alkaa myös tehdä sen, että välissä maltetaan jo nukkuakin, ettei ihan koko aikaa tarvitse hipata. Hyvähän se on tietysti nauttia siitä ajasta, mitä on, tätä kun ei loputtomiin kestä. Mutta sit taas on se vaan välissä nukuttavakin ..

Oodi on nyt liian hyvin jo ehdollistunut sille, ettei aita ole oikeasti mikään aita, tai että ei se ainakaan ketään pidättele, jollei itse niin halua. Eilen oli taas lähtenyt alta livohkaan ja mua alkaa kyllä tympiä jo koko juttu. Vaikea sille on kertoakaan (tai mä en ainakaan tiedä miten), ettei sinne saa mennä, jos ei koko ajan silmäkovana sitä vahdi. Että rentoa pihassa lekottelua vaan .. Ei sillä, ei koirat tuossa yksinään ole ja kyllähän Oodi takas tulee, mutta silti. Muut kun kuitenkin pysyttelee ihan kiltisti pihassa. Ja kun ei esim. Hipulle tulisi mieleenkään lähteä, missään tilanteessa, pois pihasta. Mutta kun Oodin on oltava Suuri Tutkimusmatkailija, jolle äkkiä käy sama piha ja samat kaverit tylsiksi, niin se on sitten seikkailuja lähdettävä metsästämään. Joskus tuntuu, ettei se aikuistuminen olisi yhtään paha juttu .. Vai onko se sitten niin blondin luonteessa, että se on tutkimusmatkailija vielä 10-vuotiaanakin. Mene ja tiedä. Toivottavasti saamme ottaa selvää .. :)

Tosin Zeldalla oli eilen illalla joku mielenilmaus, kun komensin sen ulos. Se ensin nökötti portailla vaikka miten pitkään, istuin itse siinä vieressä ja luin. Kun kerta ulos joutui tulemaan ja multa ei huomiota herunut (Zelda yrittää aina etutassulla tökkiä, josko huomaisin), niin neiti käveli suoraan kivetystä pitkin portille, portin ali ja jäi seisomaan toiselle puolelle. Ei se siitä ollut edes mihinkään menossa, ilmeisesti vaan tarkoitus oli saada mut ylös portailta lukemasta ja huomio häneen itseensä. Ja sehän nyt taas väkisinkin onnistui, ei sitä koiraa voinut sinne portin toiselle puolellekaan jättää. On siinäkin siis tyyppi! ;)

Mutta nyt me suunnataan aamulenkille niin jospa sit ennätettäs niitä kauneudenhoitopuuhiakin vielä tälle aamulle hoidella .. :)