NUKKUMINEN: pää ihmisen jalan päällä, parasta :) jos jalkaa ei tarjolla, paikkana pöydän alusta, laatikoston takana (en varmasti löytäis, jos en tietäs, et missä neiti on) YÖ: ainakin ensimmäinen yö sujui paremmin kuin hyvin, ihmiset kiittää 8h unista :)

HÄDÄT: tekee paperille :) HAUSKAA: pitää hulluna ruopia muovimattolattiaa ja isotella sen jälkeen :D

HYVÄÄ: vetoketjut ja vetoketjujen perät *nam*

SAA AIKAAN RAIVON: pallo (alla kuvasarja). Pieni totinen raivo on ehkä vähän naurattavaa (vaikkei sitä parane neidille kertoakaan) :D

TYKKÄÄ KOVASTI: musta!! :) Pikku häntä heiluu hulluna ja koko naama nuollaan märäksi JOKA kerta, kun menen lattiatasoon (eli usein) :D

Tässä siis huiman alle vuorokauden kokemuksella asioita mein pienimmästä neidistä :) Saas nähä, moniko asia noista muuttuu vai vahvistuvatko vaan entisestään .. Ja lisää tietoa tulee enemmän päivä päivältä, kertoilen teille sit enemmän :)

Hippu on alkanut vähän jo lämmetä Oodille. Eilinen ällötyksestä johtunut kuolaus (Jestas, kaksi pentua hilluu mein kotona *yäk*) loppui jo aikaa sitten ja nyt ollaan päästy keskusteluvaiheeseen. Leikkiä ei voi viä yhdessä, mutta melkein rinnakkain voi. Ja keskustelu, se on ehkä hedelmällistä (tai mistä mä tiiän). Vuorotellen se joka tapauksessa sujuu, ensin örisee Hippu ja Oodi vastaa ja sit taas vuorostaan Hippu. Sitä, ymmärtääkö ne toisiaan ei taida kukaan tietää, mutta vuoropuhelu se ainakin on :D Ehkä leikitkin alkavat kohta sujua, kun ensin vähän keskustellaan .. Hippu on lisäksi kai päättänyt kuitenkin jäädä meille asumaan, eilen oli ilmassa pientä "istun ja murjotan eteisessä" -vaihetta, jolloin neiti olisi ilmeisesti halunnut muuttaa, loppuillasta se muuttui "ethän jätä minua!?" -osuudeksi, kun lähdin Jessen kanssa ulos. Kirputusta ja kurinaa oon jo saanut taas eli eiköhän me aleta Hipunkin kanssa olla ihan ookoo :) Kuhan vähän aikaa kuluu, niin oon varma, että nuo ovat aivan kuin kaksi marjaa :D

Jesse suhtautuu tulokkaaseen rauhalliseen tyyliinsä. Sen elämää ei paljon pentu hetkauta eikä Oodi juuri tee elettäkään lähestyäkseen vanhaa herraa. Vähän eilen nuuhki, mutta antaa olla rauhassa. Ymmärtää kai, että tuon kaltainen viisaus on pennusta vielä kaukana :D Ainoa, mikä Jesse saa kauhun partaalle on Oodin murina. Oodi jotakin äsken lelun kanssa reuhkasi, niin Jesse ponkaisi pystyyn ja hyvä, ettei portista mennyt läpi makuuhuoneen puolelle, kun niin kiire tuli. Pelottava tyyppi! :D (on siis olemassa edes yksi tyyppi, jonka mielestä Oodi on oikeasti pelottava, mutta vanha herra onkin aikas herkkis <3).

Alma puolestaan ois aikas kiinnostava. Oodi taas, no Alma ei kai oikein osaa päättää. Äsken näytti ottavan nokkiinsa, kun Oodi meni Almaa haistelemaan, kun Alma yritti boksissa nukkua. Käveli ulos boksista ja portille sillä ilmeellä, että päästähän mut tänne rauhaan nukkumaan ja vähän äkkiä. Välillä taas tekisi niin mieli leikkiä, että ei meinaa nahoissaan pysyä. Eiköhän se tasapaino näiltäkin ajan kanssa löydy :)

Tässä viä eiliset kuvat pallontappoprojektista. Tapahtui noin pari tuntia tänne tulon jälkeen ja oma porukka oli jo poistunut eli aikas lunkisti täällä ollaan otettu jo heti alusta :)

Voi, mikä saalis :P

Näin ammattilaiset pelaa! :)

Pallo saa niin tuta mun legot kohta!

Kiinni sain! Mitäs nyt?

Hyvältä maistuu :P

Ei mee kokonaan suuhun, vaiks miten änkis!

Tän nenän kuva löytyy kohta sun linssistäs, jollet häviä siit häiritsemästä! (huom! tuo pieni irvistys sanomaa vahvistamassa! :D)