Kuukauden tauon jälkeen vuodatus.net palasi taas toimintaan niin, että tänne voi taas käydä kirjoittamassa. Osan aikaa olin kyllä ihan tyytyväisenä tauolla, mutta alkoi kyllä jo tuntua siltä, että sormia syyhysi ..

Aamulla mua ei kuitenkaan odottanut mikään ihana yllätys, sillä vaikka tää nyt tästedes kai sit taas toimiikin, on kaikki kuvat 2009 -> etiäpäin hävinneet palvelimelta eli niittä ei ole!! :( Täällei siis ole esimerkiksi yhtään kuvaa Oodista!! Tuntuu kuin puolet mun tän hetkisestä elämästä ois kuvien muodossa vaan pyyhitty pois. Jos tekstit ois lähteneet, sit ois saattanut tulla jo murha. Noh, vähitellen son niittä lisättävä, ei kai siinä auta. Liian monta vuotta takana täällä, että lähtisin paikkaakaan vaihtaamaan. Kasvattajanimelle meinasin blogspotiin tehdä omat sivut, mutta oli kyllä niin vaikeeta jo yhden kuvan lisääminen, et ehk mieluummin sit lisäilen tänne niit vanhoja kuvia tarinoihin (kun osa tarinoista perustuu melkein vain niille kuville), vähitellen ..

Töissä kuusipäiväisesti viikkotasolla viihtyen ei tässä varmaan hurjaa vauhtia tilannetta päivitetä, mutta tosiaan vähitellen .. Tänään se ainakin tuntui jopa ihan kesältä, kun aamulla käytiin Sussun ja Zeldan kanssa uudella metsäreitillä :) Molin kyllä taas ni euforioissa, ettei tosi, en ehk tiä mitään parempaa kuin uudet tutkittavat polut, joista ei tiä, minne ne vie <3 Tytöt tykitti lämmöstä huolimatta keskenään vauhdilla menemään ja me nautittiin metsämansikoista kouratolkulla. Kakkapussillinen kantarellejakin päätyi mukaan eikä mustikatkaan jääneet muusta kiinni kuin ettei meillä ollut enää minne kerätä. Löytyi koivikkoa, kuusikkoa ja ihanaa sammaleen peittämää metsää, pieni metsälampi ja ties mitä muuta ihanaa. Kaatosade ja pieni ukkosen jyrähtelykään ei pilanneet meininkiä, niin onnessani olin kaikesta siittä uudesta. Ja mitä ne läpimärät vaatteet ees haittaa, kun lämmintä piisaa ja ilman kosteusprosentti on muutenkin jo jossain yli sallitun ;D Voi siis olla, et tosiaan se viikon ainoa vapaapäivä ja ne pienet vapaahetket menee ennemmin metsässä, kun koneella kuvia päivitellen. Mutta onhan tässä aikaa, mikäs kiire se ois .. Kai se tääkin takapakki on vaan asennekysymys ;D