Voitin itseni ja saavuin koiran kanssa paikalle, enkä edes kovin kovasti myönnä jännittäneeni. Oikeasti :) Menossa vielä paljon korjattavaa, mutta kyllä tuo jo enemmän agilitylta näyttää kuin ennen. Viä kun oppisi tää ohjaava pää juoksemaan ja ohjaamaan samaan aikaan ja viä oikeeseen suuntaan, ni ei olleskaan ois huono. Kyllä se kisakärpänen vähän taisi jo purasta, kun varailin töistä vapaita syksylle ja kirjottelin kisoja kalenteriin. Nyt vaan Sussulta lainassa olevalla kontaktilaudalla kontaktit syyniin ja edelleen normitreeniä lisäksi niin voila :D 

10 vp tehtiin kepeiltä ja yhdestä kiellosta 5 vp ettei nyt olleskaan huonosti mun mielestä. Viä kun sais nuo kepit myös kuumumisen alla toimiviksi, niin ei ois niittenkään kanssa ongelmaa. Mut niitäkin treenattiin jo tänään kontaktien kera minitreeneissä pihalla, joten eiköhän sekin siitä. Plus kisoissa on niin paljon sellasta, mitä ei treeneissä voi treenata, joten sekin on oma maailmansa opetella ..

Oodin treenit on sujuneet hyvin oodimaisesti eli hyvin. Otettiin perjantaina ekaa kertaa keppejä niin, että myös edessä oli este ja hienosti blondi silti haki oikean välin :) Edistystä siis taas havaittavissa :) Kontaktilaudalla neiti paukutteli menemään pysähdyksineen sellaista vauhtia, että lauta vaan kolisi :D Ei siis senkään asian kanssa ongelmia, mutta kertaushan se on opintojen äiti. Nyt syömään, jotta jaksaa taas lähteä kantarelliin oman ja Sussun porukan kanssa!