Olemme siis edelleen hengissä :D Tiistaina alkoivat työt uudessa työpaikassani Mustissa ja Mirrissä ja jotenkin se tuntuu näin alkuun vievän voimia ja kovasti. Ihan hirmu nopeeta menee päivät ja kivaa on, mutta uusien asioiden omaksumisella on hintansa ..

Viime viikolla otettiin viä koirien kanssa puuhailun kannalta. Keskiviikkona käytiin loistolenkki Annan ja podengojen kanssa jäällä. Aivan erilainen lenkki kuin edellisviikkoinen jäälenkkimme, ihmisille ei meinaan tosiaan tullut hiki jäällä kävellessä (ei siis mitään umpihankirämmintää, kun hanki ei upottanut yhtään) ja koirat taas juoksi aakeellalaakeella kuin hullut koko tunnin. Ihanaa! :) Kiitos taas Anna seurasta ja lenkkeilemme taas lomas jälkeen (tosin tuskin enää jäällä sit) :D

Torstaina käytiin sit puolestamme ihan hihnalenkillä, tuntui, että Hipun hyvät käytöstavat olivat unohtuneet irtihillunnan myötä ja niitä lähdettiin sitten etsimään. Koko porukka mukaan, Minna otti Alman talutettavakseen ja mulla oli omat tytöt. Ja oikein isona yllärinä, Hippu käyttäytyi paremmin kuin koskaan!! :D Kuusi koiraa me tavattiin mein melkein 3h kävelyn aikana ja kellekään neiti ei sanonut sanakaan! Siis oikeasti, sanaakaan :D Ja kaiken lisäksi Hippu vaan kulki löysällä hihnalla mun vierellä ja tarjosi itse kontaktia. Ihana <3 Mikään ei siis ole mahdotonta :)

Perjantai aloitettiin kasin maissa jää-& metsälenkillä Sussun & shelttien kanssa. Reilun puolituntisen jälkeen suunnattiin sitten Hipun ja Zeldan kanssa hallille treeneihin, Sofian taas ketyillessä (taas ISO kiitos) :) Harjoiteltiin A:ta, puomin alastuloa, keppejä, keinua pitkästä aikaa ja pienen pientä rataa (kepitkin oli jo mukana) ja kaikki sujui niin hienosti! :) Kyllä tässä vähitellen alkaa olla hinku kisaamaankin, pitäs vaan vielä löytää se usko, että tämä osaaminen siirtyy myös kisatilanteeseen .. ;D

Perjantain loppu ja lauantai menikin sitten koirilla huilatessa, kun olin vikoja päiviä kassalla istumassa. Illalla sitten lauantaina Essi tuli hieromaan Alman ja samalla katsoi Oodia joka oli ollut edelliskerralla aikas jumissa. Noh, niinpä oli neiti taasen :( Essi totesi Oodin olevan vino (mikä mulle varmistui lopullisesti seuraavana päivänä näyttelytreeneissä Sussulla, mitä ei oltu aikoihin tehty, kun Oodi ei yhtään seissyt normiin upeaan tapaansa vaan takapää oli vinossa ja takatassuja kiskoi vaan mahan alle eikä ollut yhtään normi ryhdikäs itsensä) ja lihakset oli taas jumissa. Hieronta kuitenkin auttoi jumeihin ja blondi simahti hieronnasta ihan täysin. Onneksi reissuun Piiran luo ei ole enää kuin reilu viikko, sinne lähdetään sitten aukomaan nuo lukot, mitä taitaa tuosta blondista löytyä .. Mistä ne on tulleet, en tiedä, mutta tärkeintä, että saadaan tyttö hoidettua. Kiitämme Essi taas koirien asiantuntevasta hoidosta! :)

Sunnuntaina Annan, Raikun ja Ellin kanssa lenkkeili vaan Hippu. Oodi sai jäädä huilimaan vielä edellispäivän hierontaansa. Harvoin nuita pidempiä lenkkejä tulee heitettyä vaan yhden koiran kanssa, irtilenkkejä varsinkaan, mutta kyllä se vaan on niinkin kivaa, saa keskittyä vaan toisen kanssa olemiseen pidemmän aikaa. Koirat hillui ja aurinko paistoi, ei olleskaan valittamista :)

Maanantai meni edelleen vielä huilin kannalta, vika työpäivä oli mulla kassalla eikä siin paljoa muuta sit ennätettykään. Tiistaiaamuna heräsin aikaiseen lenkittämään koiria pidemmälti (eivät ole tottuneet pitkiin yksinolopäiviin säännöllisesti), jotta sitten tyytyväisenä voivat jäädä kotia nukkumaan, mutta yhteensattumien kautta sheltit päätyikin Sussulle pitämään seuraa Zeldalle ja Fannylle. 11h myöhemmin kun hoitopaikkalaiset hain takas, oli ne ihan valmista kauraa kaikesta hillumisesta :) Eilinenkin taisi mennä vielä ihan taju kankaalla tyytyväisesti kotona maaten, vaikkei aamulla lenkkeilty ku ihan normi 40-minuuttinen. Kiitos Sussu ISOSTI taas kerran! :) Ihana oli olla töissä tietäen, et koirat vaan siellä onnellisena leikkii ja seurustelee koko päivän :)

Eilen meno oli sit vaan tähän tyyliin:

Kolmen kopla <3

 

Nää kaksi nukkuvat lähes poikkeuksetta kaikki yöt yhdessä <3

 

Alman unelma: aurinkolämmitys ja paljon pehmeitä tyynyjä :D