Lähdettiin aamulla Oodin kanssa huonekalukeskuksille sosiaalistumaan, kun tässä välissä oli jo pari päivää vapaata ja hengailtiin vaan ulkona ja tutustuttiin. Nyt kun ei enää hullut pakkaset riivaa, niin Oodi sai kävellä koko matkan (Wou! ehkä 400m) keskuksille. Irtihän sitä mentiin ja mein kanssa tuli kävelemään joku nainen, joka Oodia samalla ihaili. Hyvä treeni vieraan ihmisen kanssa, kun jäi siihen meidän kanssa kävelemään :)

Siin kohtaa, kun pikkuneiti tajusi, että kyseessä on kaupat, nousi häntä ylös ja alkoi heilua. Oodi muistuttaa jotain spanielia tai noutajaa, kun se häntä heiluen kulkee :D Käytiin eka Askossa (missä viimeksikin) ja Oodi oli aikas levoton sylissä. Vinkui ja rimpuili meiningillä, että TAHTOO kävellä ITE! Mä en kuitenkaan viitiny laskea neitiä alas, kun viime pissasta oli jo aikaa. Muutamaa metriä ennen ulko-ovea laskin kuitenkin alas ja voi miten tomerasti Oodi menikään :D Oikein naurattaa sen pollea tyyli kulkea! Seuraavaksi käveltiin huonekaluliikkeitten edustalla haistellen ja ihmisiä ihmetellen (tosi paljon ihmisiä ja autoja, niin tosi kiva oli olla liikkeellä ja erityisesti huomata, ettei ne Oodia liikauta olleskaan). Kävästiin sit Iskussa kanssa, mutta siellä sama väninä alkoi ja mä en vaan jaksanut sit olla enää liikkeissä sisällä. Käveltiin sitten muutamaan kertaan ällänmuotoinen edusta eessuntaas, kun neidistä oli ni kiva tomerana kulkea. Ja siinä kohtaa, kun Oodi tajusi, että ovista kulkee ihmisiä KAUPPOIHIN, niin siitähän se riemu ratkes (siis mulla) :D Oodi nimittäin siitä etiäpäin istui jokaisen oven kohdalle ja itki sydäntä särkevästi, että hän TAHTOOOO kauppaan. Siis oikeasti, Oodi on NIIN tyttö :D Kuljeskeltiin siin sit viä vähän aikaa ja Oodi vaan hinkusi joka kauppaan. Sanoin sitten just ennen kotia lähtöä sille, että voidaan mennä Koti-ideaan katsomaan alemattoja niin, että Oodi saa itse kävellä, JOS neiti ensin tekee pissan, että voin olla varma, ettei tule noloja tilanteita. Mun naamasta ois varmaan saanut siin kohtaa hyvä kuvan, jos ois kameran kanssa ollut paikalla, Oodi nimittäin otti ja pissasi siihen paikkaan! :D Eihän siinä sitten auttanut kuin mennä katsomaan niitä mattoja (jotka kyllä kaikki oli jo loppu) :) Ja kyllä oli neiti kaupassa niin tohkeissaan ettei tosikaan, ihan elementissään :D Joka paikkaan piti kulkea ihmisistä välittämättä häntä tötteröllä heiluen ja kurkkia sohvien päälle ja hyllyjen alle ja kaikkialla. Ja mua ihan vähän vaan nauratti .. :D Ilmeisesti pitää sit aina Oodille luvata, et jos koko päivän kaikki pissat tulee ulos, ni sit pääsee shoppailureissulle ..

Nyt kun pakkaset on olleet hyvin minimaalisella tasolla, ollaan me paljon nautittu ulkoilusta. Oodi ulkoilee pääosin mun kanssa keskenään, mutta about kerran päivässä mennään Jessen kanssa. Edellisestä kauppatarinasta voi päätellä, että minkään kauppojen tms. kanssa meillä ei ole ongelmaa, joten voidaan nyt rauhassa keskittyä maailman valloitukseen ulkoakäsin :) Oodi pitää hirmu nätisti muhun kivan etäisyyden ja vahtii, et minne mennään ja ihan hyvä niin, mä oon kyllä parhaani mukaan sille yrittänyt näyttää, et mä en turhia huutele vaan mun mukana pysymisestä kannattaa ite pitää huoli :) Luoksetulot sujuu kivasti, samoin hihnassa kävely. Jessen kanssa lenkkeillessä Oodi on mulla usein fleksissä ja se on ainakin tällä hetkellä toiminut tosi hyvin. Aikas paljon joudutaan kuitenkin autotien vieriä kävelemään, niin en kaikkialla uskalla irti pitää, niin fleksi on just toimiva. Oodi ei sitä 8 metriä musta mee kauemmas, joten hihna ei koskaan stoppaa ja toisaalta mulla ei hihnan kautta ole sit vaikutusta Oodin käytökseen (hihnan kiristymisen jne. antamat vinkit koiralle). Me mennään siis irti, tavahihnassa ja fleksissä, jotta kaikki tulee opittua :) Reunassa kävelemistä ja mun kiertämistä jatketaan edelleen ..

Oodi on ottanut nyt sohvan omakseen sen jälkeen, kun neiti tiistaina 3-kuissynttäreidensä kunniaksi keksi, miten sinne päästään. Sohvalla nukutaan paaaaljon ja varmaan painitaan yhtä paljon. On se niin kivaa olla iso tyttö! :D (Niin varmaan, on tän kirjurin kommentti :D Tuo rakas ei isoa ole nähnytkään :D)

Eilen saatiinkin Helsingin vieraita pitkästä aikaa, kun Tiina kävi Lukan ja Nikitan kanssa meitä ilahduttamassa. Leikit ei oikein ottaneet onnistuakseen niin, että kunnon hippoja oltaisiin saatu aikaan, mutta pientä nujuamista oli kuitenkin ilmassa ja parin tunnin vierailun jälkeen täällä oli kasa väsyneitä koiria :) Kyllä se hieman tuo Oodi erottui trikkimerestä erilleen ;D

Illalla kävivät sitten Sussu, Sofia ja Zelda ja mä pääsin todistamaan Oodin lapsirrrrakkautta :D Oodi otti oikein vauhtia ja juoksi Sofian syliin pussailemaan. Hassu tyttö!

Tää ilta otetaan nyt vaan rennosti, ehkä vähän heijaustreeniä luvassa, mutta huomenna sitten lähdetään ekaa kertaa Oodin kanssa hallille, kun Hippu viettää viimeistä taukosunnuntaitaan treeneistä. Kirjoittelen siitä sitten taas :)