Alkuviikon mentyä niin töissä, etten päässyt yhtiinkään agilitytreeneihin, oli loppuviikko onneksi sit korvattu vapaalla :) Agilityn parissa emme kyllä valitettavasti ole aikaamme viettäneet, mutta ei varmasti tee huonoa näitten pakkasten jälkeen kuntoa kohotella ennen kuin sit alkavalla viikolla päästään taas aksaamaan ihan sen neljästi viikkoon, mikä tavoitteena pääosin oiskin. Oodin kanssa seuraavat kisat lähestyy, vaiks sitä vähän meinaakin ajatella, et onhan niihin viä aikaa ;D Tai no, pitää itse asiassa tähän kappaleeseen korjata, että kiitos taas Sofian, harrasti Oodi tällä viikolla omassa ryhmässään agilitya, vaikka mä en mukana ollutkaan :D Hyvin soli kuulemma mennyt, ei ongelmia sitten minkäänlaisia ja kivaa oli ollut :)

Nyt torstaina sitten suunnattiin tänne Jyväskylään ja se päivä otettiin viä ihan iisisti, kun pakkastakin tuntui vielä olevan ihan riittämiin. Perjantaina käytiin uusien tuttavuuksien Marjon ja Fionan kanssa lenkillä :) Oli aikas huisia päästä metsään taas pitkän tauon jälkeen ja kyllä se energia tuntui pursuavan koiristakin. Kolmistaan leikkejä ei oikein syntynyt, mutta Oodi ja Fiona olivat selkeästi keskenään enemmän samalla aallonpituudella. Mentiin sit Marjon luokse juomaan teet ennen kuin lähdettiin kotio, niin siellä Hipun ja Zeldan pysytellessä taka-alalla sai nuoret tytöt aikaan leikkiäkin. Tosin, soli jotain niin kummallista menoa ettei tosi kaikkine pomppuloikkineen ja muineen, mutta kivaa niillä silti näytti olevan :)

Eilen sitten lenkkeiltiin ihan vaan tyttöjen kesken. Aamulla käytiin vähän jäällä rallattelemassa, mutta tais näkyä vähän eilisen lenkin jäljet tytöissä, kun ei mitään älytöntä rallia saaneet aikaiseksi. Pääosin mentiin hihnassa ja ravuuteltiin, huomasin nimittäin perjantaina lenkin jälkeen, että Hipulla oli taas vähän häntä vinossa, mikä yleensä kertoo jostain jumista :( Eilen aamulla käytiin vähän vajaa tunnin lenkki pääosin tosiaan ravaten ja viä illalla samanmoinen, silloin vaan pelkistään kiinni ja iltalenkillä Hipun häntä olikin taas suora :) Hierojaa on kyllä tytöille taas luvassa parin viikon päästä, mutta nyt ainakin näyttäs siltä, et sinne asti selvitään ihan vaan normielämällä. Tarkkailemme silti tilannetta ..

Tänään ei sit ole luvassa ihmeempää ohjelmaa, varmaan jotain palauttelevaa lenkkiä edelleen ja huilia, tuo lumisade ei jotenkin houkuttele mua edes metsään :( Huomenissa sitten taas luvassa Marian ja poikien kanssa lenkki ja seurustelua, joten ihan hyvä on akkuja vähän ladatakin tänään ;D Nyt jatkuu taas huili tytöt kainalossa <3