Tosin omalta osalta ollaan vielä jatkoajalla miettimässä sitä, onko tämä alkanut vuosi niin hyvä sitten kuitenkaan. No ei, tuskin tämä asia nyt koko vuotta leimaa, mutta nyt jo perinteisesti Jesse otti ja keksi itselleen mahaongelmia heti vuoden alkajaisiksi :( Eilen sitten mentiin heti lääkäriin yhtään odottelematta ja tällä hetkellä kyllä onneksi näyttää siltä, että tauti oltaisiin saatu selätettyä (tosin ei ikinä pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa). Nesteytystä ja antibioottia piikillä Jesse sai ja kyllä ainakin nyt poika vaikuttaa ihan hyvinvoivalta lukuunottamatta nälkää (kun en oikein täysiä annoksia uskalla antaa) ja yskää (nesteenpoistolääkettä piti vähentää nestehukan lisäämiseksi). Mutta toivotaan, että vuosi tästä hyväksi vielä muuttuu (ja aikaahan tässä ainakin on :D).

Eilen oltiin sitten vuoden ensimmäisissä tottistreeneissä :) Kivaa oli (Hipulla vaikutti olevan taas jo vähän liiankin, kun neiti ihan intopinkeenä koko ajan oli jotain tekemässä). Seuraamisesta maahanmenon kanssa saatiin aikaan huima harppaus, kun sain jättää ohjaavan käden kokonaan pois (tähän asti ilman sitä ei olla selvitty, tuskin neiti on edes joutanut kuuntelemaan, että mitä oon sille oikein sanonut). Vaikkakin tää nyt on tällanen pikkujuttu ni kyllä siitä aina ilahtuu, kun huomaa kehitystä tapahtuvan (vaikkakin pientä). Almalla puolestaan oli ihan huippupäivä treeneissä. Ennen joulutaukoa meinasi olla ilmeisesti kyllästymisen poikasta jo asian suhteen ilmoilla, kun ei oikein meno meinannut sujua, mutta kyllä eilen sai olla tyytyväinen ja ohjaajakin sai taas alkaa suunnitella kisoja keväälle :D

Vaikka tässä joululomalla ollaan oltu, niin ihme kyllä ei silti ole ollut ihmeemmin aikaa tänne kuulumisia kirjoitella. Joulu vietettiin Jyväskylässä ja suurin ihmetyksen aihe taisi olla joulukuusi. Hippu-tontun oli hyvin hankala käsittää, miksi puu on ylipäätään sisällä. Ja vielä kun siitä roikku iiiiihania palloja, niin pakkohan niillä oli vähän leikkiä. Päivällä viesti alkoi vähitellen mennä perille, mutta yöllä kerran heräsin siihen, että kuusenkoriste sai kyytiä. Nyt joulunaikaan ollaan sitten kierrelty sukulaisissa ja nautittu joutilaana olosta. Kirstillä käytiin pentusiakin uudestaan katsomassa, kyllä oli menoa ja meininkiä enemmän kuin viime kerralla (eikä ihmekään, lapsethan ovat nyt jo luovutusikäisiä). Ihania pikkumustia <3

Ennen joulua Rio-veikka kävi meitä ilahduttamassa seurallaan ja lenkkeiltiin lasten kanssa muutama tunti Neulamäen metsässä :D Ensialkuun näytti, etteivät sisarukset olisi toisistaan ollenkaan enää innostuneita ja itseltä taisi päästä pieni harmin huokaus. Hetken metsää nuuskuteltua homma pääsi kuitenkin käyntiin ja niin sitä sitten liidettiin tuhatta ja sataa pitkin metsää kumpi milloinkin hippana ja kiinni otettavana. Kyllä näytti kavereilla olevan kivaa ja selkeästi on olemassa vauhtigeeni, kun se näiltä molemmilta löytyy :D Kotia sai viedä aikas uupuneen pikkuneidin :)

Tässä muutamia räpsyjä lenkiltä, mutta kuten tasosta voi huomata, niin vauhtia oli pikkusen liikaa onnistuneisiin otoksiin:

2199790.jpg
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti (puut olivat vaarassa) :D

2199803.jpg
Harvinaista, että melkein kokonaan molemmat kuvassa ..

2199813.jpg
Komeaakin komeampi veikka <3

2199818.jpg
Ja vastapainoksi tyttöenergiaa paikoilleen vangittuna :)