Oli pakko sitten tunkea koko viikonloppu niin täyteen ohjelmaa, että hyvä, että syödä ennätti välissä, kun siinä sitä juostiin jos missä ..

Perjantaina illalla oli taas treenit (päivitän heti kun kiireiltäni ennätän viime maanantain ja perjantain, kun tänäänkin illalla ois taas uudet treenit, huh) ja taas Jaanan ja Maarikan kanssa tehtiin harjoituksia. Aivan loistavia neuvoja taas kaverit, kiitos :) Tästä siis enemmän treenipäiväkirjassa heti, kun ennätän ..

Lauantaiaamuna sitten vauhdilla ylös ja 10ltä lähdettiin Hipun kanssa kävelemään Jynkän eläinlääkäriasemalle joukkotarkastukseen. Meillä nyt ei muuta tarvetta ollut kuin silmät, joten onneksi suht lyhyellä visiitillä selvittiin (hirmusesti porukkaa oli) :) Onnellisena voin kertoa, että Hipun silmät todettiin edelleen täysin terveiksi ! :) Kyllä tällaset uutiset on aina niin mukavia! Päivä meni Hipulla silmätipoista toipuessa eli nukku-Matti oli Hipun vieraana melkein koko päivän.

Sunnuntaiaamu alkoi sitten puolestaan uudella jännityksen aiheella eli agilityn tasokokeella :O 1,5h ennen lähdettiin Hipun kanssa hallille kävelemään, että neiti ihan pahimmat energiat saisi taas kanavoitua pois. Ei oikein toiminut, energiaa oli taas liikaa ja tietty vielä oma jännitys siinä lisäsi suorituksen tason laskua (sillä ollaan me nyt parempaankin pystytty välillä). Läpi meni rimaa hipoen, mutta läpi kuitenkin :) Nyt hirmusti omaa treeniä ennen kisavalmiitten treenien alkua! Oon kyllä niin onnellinen ja kiitollinen, et me päästiin, kyllä se kuitenkin kesä ohjatussa ryhmässä tulee meille niin tarpeeseen. Valvojien palaute alkoikin sanoilla "Sulla on aivan mieletön koira!!", mutta ongelmanahan se meillä on, että tämä hihnan toinen pää tarvitsee tämän neiti Loistavan kanssa paljon apua ja ohjausta ennen kuin tästä toisestakin päästä tulee loistava (jos tuleekaan, mutta edes parempi kuin nyt) :D Se on tietysti tämä ongelma, että kun koiralla on kykyä, virtaa, intoa ja motivaatiota vaikka muille jakaa lisättynä (valon)nopeuteen niin tällaisella vasta-aloittelijalla on vaikeuksia pysyä matkassa. Nyt vaan tosiaan treeniä ennen kisavalmiita ja niiden lisäksi, ja eikun katsomaan, että mitä tästä tulee ..

Iltapäivällä sitten vielä shelttilenkkeiltiin. Porukkaa oli tosi paljon vähemmän kuin viimeksi, mutta se ei menoa haitannut :) Jessekin oli jopa mukana (äippä oli viikonlopun kylässä, niin vanha herra pääsi autokyydillä metsän reunaan ja pois niin lenkistä ei tullut kohtuuttoman pitkä) ja tuntui nauttivan metsässä olosta kovasti. Hippu ei enää oikein jaksanut muiden leikissä pysyä vaan kuljeskeli peremmällä meidän seurana, kun Zelda, Ralli ja Nella olivat juoksusyöksyhippaa. Väsyneitä koiria sitten raijattiin (onneksi autolla) kotiin :) Hipulla on nyt edessä taas pikatoipuminen, kun illalla on tosiaan taas agitreenit ..

P.S Hirmuset onnittelut (siskopuoli-)Zeldalle ensimmäisestä näyttelystään saamastaan EH:sta !! :D (shelttien erikoisnäyttely, tuomari Elina Haapaniemi)