.. sammuneena lattialla. Uni vei voiton ja nyt sit suloisesti tuhistaan ja maiskutellaan unissaan. Eipä ne kai Myrtti-siskon kanssa kauheasti olleet matkalla nukkuneetkaan ..

Eka käytiin molempien tyttöjen kanssa takapihalla ennen sisälletuloa ja Oodi teki niin mallikkaasti molemmat hädät ulos. Kyllä on niin hienosti kasvatettu lapsi <3

Sisällä Oodi tuli ekana boksista pois ja häntä pystyssä lähti heti tutkimaan uutta kotia. Hipun kanssa murisivat toisilleen alkuun, mein kaksi suurta ja pelottavaa :D Kaikki paikat piti tutkia ja sit pistettiin leikit pystyyn Myrtin kanssa. Pehmovinkupallo tais olla tytöistä ihan suosikki, enkä ihmettele, kun sellanen on ollut Hipunkin lemppari jo pitkään :)

Aikas lailla leikit kuitenkin painottui just siskon kanssa telmimiseen, muu lauma aikas lailla vaan ihmetteli kämpässä vallitsevaa vilskettä :) Nyt sitten Miiran, Tonyn ja Myrtin lähdettyä uni tuli silmään eikä sitä auttanut vastaan taisteleminen.

Se olennainen meinasi unohtua kertoa. Me nimittäin NIIN pussailtiin Oodin kanssa :) Ollaan siis edelleen ihan in love <3 ja tullaan olemaankin, loppuelämä :)

Nyt mä jatkan tuon palleroisen tuijottelua, on se niin ihana <3 Kuvia ja juttua lisää myöhemmin ..

Nii, ja loppuun pakko sanoa: ISOT kiitokset Miiralle ja Tonylle Oodista ja kaikesta tästä! :) Kiitos, että meihin niin luotatte, että Oodin meille annoitte. Me ollaan niin kiitollisia! :)