Ei enää kuin kaksi yötä täällä näitten kanssa jäljellä:

Joni nyt päätti uhmata graduaan ja tulla meidät hakemaan. Saapuu tänne siis joskus ens yönä ja sit yhdessä ajellaan sunnuntaina pois. Huominen saadaan viä nauttia sit yhdessä näitten kaikkien seurasta ja toivottavasti myös auringosta. Myös se auto vois olla hakusassa eli sitä etsitään, jos ennätetään kanssa .. :)

Eilinen päivä humahti hurjaa vauhtia, kun Hansku tuli Laihialta tänne meidän seuraksi koko päiväksi. Eka lenkkeiltiin koko porukan kansa Kotipizzalle ja iltapäivällä viä sit toinen tunti vierähti lenkillä Seinäjoen osaston kanssa. Hippu huilaili sit aamulenkkiä lukuun ottamatta ja Oodi korvasi pidempää lenkkiä miniaksoilla pihassa, kun keli oli vähän viilennyt. Kuusi keppiä meni taas jo huiman hienosti, kyllä ne vaan toistot tekee terää! :) Hypyillä tehtiin lisäksi takaakiertoja ja välistävetoja, mitkä molemmat sujui kuin vanhalta tekijältä! :)

Tää aamu ollaan oltu yhtä mittaa ulkona. Eilen sain rusketuksen hyvälle alulle, etten enää näytä ihan kalkkilaivan kapteenilta ja tänään projekti jatkukoon. Vähän käppäilyä hihnassa harjoitetaan, mutta kyllä oikea lenkkeily on jätettävä illalle, ei tuu tässä helteessä kyllä koirien tosilenkittämisestä mitään. Tai no, meistä tuskin kukaan jäisi siitä henkiin ..31 astetta näyttää olevan varjossa :D Rakastan <3

Täällä sisätiloissa on kuitenkin aikas autuasta viilennellä, kun täällä on oikeasti viileä. Unohdin äsken tuon koiraportin tänne vierashuoneeseen auki ja kaikki on Repoa lukuun ottamatta nyt sit täällä nukkumassa :) Myrtti varmasti eniten onnellisena asiasta, sillä eilen oli taas aikamoinen itkuvirsi illalla, kun nukkumaan mentiin ja sisko oli mielestään portin väärällä puolella.

Hipun sain tuossa äsken trimmattua, harjattua ja pestyä, kyllä vaan oli näppärrää tuo kuivauspuoli, kun ei tainnut puolta tuntia tuossa pihassa mennä ja koira oli kuiva :) Oodista on toinen puoli trimmattu eli toinen vielä odottaa vuoroaan, kunhan nyt eka vähän jäähdytellään. Sen peseminen ei varmasti myöskään olisi huono juttu, voi olla, että Oodi saa osansa puhtaudesta myös tuossa illemmalla. Särön tukkaa vähän pölläytin kanssa, harjalla otin pahimmat irtokarvat pois ja tavoite olisi sama myös muulle suvulle. Eiköhän siin ois sit turkinhoitoa riittämiin tälle päivälle .. ;D

Nyt taidan palata taas takas ulos, en vaan malta olla auringon luota kauaa pois .. :) Nyt se on nautittava, kun voi!