Viime viikonloppuna olikin sitten puuhaa vaikka kuinka paljon :) Jotenkin se on niin ihanaa katsella väsynyttä Hippu makaamassa lattialla väsymyksestä puolikuolleena, kun normaalisti vaikka tekis mitä, Hipun uni on vaan koiran unta .. :)

Perjantaina käytiin eka illalla treenaamassa Jaanan ja Maarikan kanssa agilitya hallilla. Maarika teki meille pienen radan ja meillä jopa meni aikas hyvin :) Parannettavaa nyt on (erityisesti mulla) aina vaan, mutta koira ehkä alkoi jo jotakin taas tajuta enemmän ..

Lauantaiaamuna 10.30 Hipun siskopuoli Zelda suuntasi sitten meille hoitoon päiväksi ja siitähän se riehunta sitten alkoi :) On se niin jännä seurata tyttöjen leikkiä, kun leikkivät ihan erilailla kun sitten taas Hippu Alman tai Iisan kanssa. Jokaisen kanssa pitää olla oma, erilainen tyyli. Kahdeksitoista sitten suuntasimme Maxin pihaan, josta lähdimme porukalla shelttilenkille. Porukkaa oli enemmän kuin olen varmaan koskaan shelttilenkillä kerralla nähnyt, joten leikkikavereita riitti :D Varmaan oli ohiajavilla katsomista, kun siitä lähdimme tienviertä kävelemään kohti Neulamäen metsiä, kun siinä varmaan parisenkymmentä shelttiä oli omistajineen :)

Metsässä vierähtikin sitten se perinteinen 1,5h ja koirat kirmailivat siellä nautiskellen :) Zeldaa meinasi alussa ujostuttaa, kun ei ollut oma perhe mukana turvaa antamassa, mutta piene hetken jälkeen Zeldakin innostui muiden mukaan. Lopussa Zeldaa alkoi innostaa vain Hipun kanssa leikkiminen ja se seurasi kaveriaan uskollisesti. Välillä piti ottaa spurtteja Hipun perään Hipun yrittäessä karkuun ja muutaman kerran Zelda haukkasi Hippua takapäästä juostessaan. Tästä on ilmeisesti tultava nyt siihen tulokseen, että Hippu on monen mielestä syötävän ihana, kun Iisalla on aina Hipun pää suussa ja Zeldalla nyt puolestaan takapää :D

Kotia päästiin Petran ja Rion kyydillä, joten enää sinnepäin ei tarvinnut koiria väsytellä (olisi varmaan tässä vaiheessa ollut jo aika turhaa). Kotona sitten odottikin puolen metsän purkaminen Zeldan turkista (kerrankin olin hyvin kiitollinen, ettei Hippu vieläkään ole kasvattanut karvaakaan takaisin jouluna pudottamastaan turkista) ja kaikki hiekka. Suihkusta kun oltiin selvitty tyttöjä ei enää niin kovasti riehuttanutkaan (kumma!) vaan alkoivat olla valmiita jo päiväunille. Sussu haki neljän maissa sitten Zeldan kotia toipumaan ja Hippu jatkoi unia siihen asti, kunnes illalla tuli pari kaveria lautapeli-iltaa viettämään ja silloin tietysti piti aina välillä olla seurustelemassa ihmisten kanssa. Vaikutti tosin siltä, että aika hyvin uni maittoi eikä vieraista ollut sillä lailla haittaa kuin normaalisti.

Sunnuntain Hippu sitten viettikin pääosin sikeitä vedellen, ei paljoa tarvinnut tyttöä lenkittää tai leikittää ja silti uni maittoi. Hyvä tosin olikin keräillä voimia, kun maanantai-iltana oli agitreenit taas :)

Tässä vielä muutamia tyttöjen auringonottokuvia reilun viikon takaa :) Nyt vaan voidaan odotella, että millon meitä hemmotellaan samanlaisin ilmoin ..

Onneksi koirat on pieniä, niin molemmat mahtuu aurinkopaikalle :)

Nautiskelua ..

Valitettavasti aamuun mahtuu myös hampaiden tarkistus.

"Kyllä ne kaikki on paikoillaan, voisitko jo lopettaa !?"

Hippu pääsi pakoon ja auringonotto jatkui.

Kaunis <3 Ei kai tästä muuta voi sanoa .. :)

Keittiössä kolisee, joten rentoilu piti hetkeksi unohtaa.