Eli jos joltakin löytyy tuollainen kirja ylimääräisenä kirjahyllystä, niin ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen :D

Meidän tytöllä on nimittäin niin paljon kaikkea asiaa, että välillä miettii, että mitä kaikkea meneekään oman ymmärryksen ohi siitä jutustelusta. Suurimman osan osaa kyllä hyvin päätellä, että mihin asiaan kyseinen tuhina, äninä tai murahtelu liittyy, mutta olisi kiva saada siitä enemmänkin kuin vain tunnetila irti :)

Hippu on siitä ihan perinteinen tyttö, että neiti tykkää ilmaista tunteitaan (ja tässä tapauksessa ihan joka tilanteessa :D ).  Aamulla, kun ihminen herää, tulee Hippu jalkoihin kiehnäämään innoissaan. Kun ihminen huomioi hetken päästä pikkuneidin, niin alkaa jo tutuksi tullut murina. Onnellista kurinamurinaa jatkuisi varmaan loputtomiin, mutta jossakin kohtaa on vain lopetettava ja lähdettävä ulos. Ihmisen kaapatessa Hipun kainaloon kävelläkseen rappuset alas kuuluu tuhahtelua ja malttamatonta äninää, kun tyttö ei millään malttaisi odottaa, että pääsee ulos. Ja tätä siis jatkuu koko matka alakertaan asti :D Hipulla on kyllä muutenkin omat mielipiteensä joka asiaan ja ei-toivottu haukkukin joskus pääsee tytön suusta, kun asiaa olisi vain niin paljon sanottavana (tiskipöydällä odottavaa ruokaa esimerkiksi tutkaillaan seisomalla kahdella jalalla mistään tukea ottamatta ja haukahduksella muistutetaan toisessa huoneessa olevaa ihmistä siitä, että ruokakin täällä jo odottelisi).

Eniten ihmisen mieltä lämmittää kuitenkin Hipun kirputtaminen. Kiiwi-äippä oli kova tytärtään kirputtelemaan rakkauden osoituksena ja nyt Hippu tekee sitä sitten ihmiselle. Tuntuu niin hauskalta, kun pikkuneiti kirputtaa käsiä :) Ja siitä ainakin tietää, että pikkuneiti tykkää. Jesse perinteisenä miessukupuolen edustajana (joka ei puhu, mutta pussaa kyllä sitäkin enemmän :D) on vain muutamia kertoja elämänsä aikana kirputtanut ihmistä ja 1,5 kuukauden päästä juhlitaan kuitenkin jo Jessen 12-vuotissynttäreitä. Mutta koska erilaisuus on hyvästä niin täältä sitten löytyvät sekä pusukone että kirputtelija, molempi parempi, jos ihmiseltä kysytään :D