.. siis ees kirjoittaa blogiin :O Paljon aikaa ja paljon juttuja, mut jotenkin en vaan ennättänyt, kyennyt, pystynyt :(

Hippu vaikuttaa täysin terveeltä ja son tärkeintä :) Vielä tän viikon jatkuu Tylosin -kuuri, joten sinänsä ei kai voi lopullisesti huokaista helpotuksesta ennen kuin se on loppu, Hill's i/d on loppu ja palataan takas norminappulalle ja normielämälle. Mutta hyvältä tää ainakin nyt vaikuttaa :) Ens viikolla Hippu pääsee takas omiin treeneihinsä ja alkaa lisäksi treenata Jonin kanssa agilitya :O Katsotaan nyt sitten, miten vakavaksi se menee tai meneekö ollenkaan, mutta pääseepähän Joni ainakin vähintään harjottelemaan agilitya jo nyt eikä vasta sitten seuraavan koiransa kanssa, johon todennäköisesti on viä aikaa .. Jääkiekkoilijataustalla ja paljon nopeammalla liikkumisella voi päästä pitkälle ja luulen, et mikä tahansa tyyli mennä eteenpäin on parempi Hipun kanssa kuin mun joka puolelle huitova holtiton olemukseni :D Ja ei, en mä nyt ihan sellanen ole oikeasti, just taas sain kuulla palautetta Oodin kanssa rataa tehtyäni, että on se vaan uskomatonta, miten erilaisesti mä ohjaan, kun Oodin kanssa ohjaan varmasti ja luottavaisesti enkä turhia huido. No ei kai siin panikoida tarvikaan, kun tietää tasan tarkkaan, minne blondi on menossa <3

Hipun kanssa ollaan siis vaan vietetty rentoa tammikuuta. Lenkkeilty ollaan omalla porukalla ja Sussunkin porukan kanssa, vierailtu Sussulla leikkitreffeillä, leikitty aktivointileluilla ja maattu kainaloikkain sohvalla. Hippu vaikuttaa olevan ihan onnellinen koira ilman agilityakin, mutta luulen, et poissa silmistä, poissa mielestä toimii tässä kohtaa. Yhtenä päivänä kuljettiin hallin ohi lenkillä ja kyllä se aiheutti selvää terästäytymistä jo pelkkä sinnepäin suuntaaminen. Mutta välillä ihan hyvä pitää kunnon taukoja, tuolla hallilla kun ei ole pakko edes juoksujen takia pitää taukoa. Jospa nyt sit saatas kevät treenata putkeen :) Ja taukoa tulee jossain kohtaa sit taas, kun tarkoituksena ois Hippu steriloida. Joten kyllä ne tauot tuntuvat löytyvän ihan luonnostaankin ..

Oodilla on sit taas elämä ollut kaikkea muuta kuin taukoa :D Viime viikolla tein testiviikon, että missä kohtaa tulee totaalihyytymys blondille ja se tuli siin neljän treenin, mätsärin, shoppailun, useitten leikkitreffien ja lenkkien jälkeen. Normistihan mein elämä nyt on kaukana tuollasesta yliaktiivisesta ainakaan yhden koiran kohdalla, mutta kyllä sen vaan heti itse huomas, kun ei ollutkaan toista koiraa ja itse oli tottunut menemään. Tän viikon treenin myinkin sitten Hennalle ja Bettylle, jotta me tänään Oodin kanssa vaan huilaillaan ja huomenna sit suunnataan omiin treeneihin :)

Tässon pari päivää vietelty tyttöjen kanssa ihan vaan keskenämme, kun Joni on taas työmatkalla. Eilen sheltit meni mun työpäivän ajaksi Sussulle leikkimään ja Alma oli mukana töissä, tänään onneksi iltavuoro takaa sen, että koirat pärjää siihen asti, kun Joni illalla tulee :) Ja huilia taitaa tarvita tää porukka, aikas väsyneitä olivat kaikki, kun eilen lopulta kotia päästiin.

Tälle viikolle ei siis ihmeitä ole suunniteltukaan, Oodi treenaa kerran pari ja perjantaina suunnataankin Jyväskylään viikonlopuksi :) Katsotaan, jos saisin vaiks videoo mein sunnuntain uintireissulta, kun mennään ekaa kertaa koko porukka kerralla. Myös Hippu, joka ainakin tähän asti on vihannut vettä enemmän kuin mitään ;D