Moni varmaan voisi luulla, että yllä oleva otsikko viittaa joulun tuloon, mutta tällä ei nyt olekaan tekemistä sen kanssa. Tai no sen verran, että yhtä lailla vuosi sitten oli tuolloin 10 päivää jouluun, mutta ei sen enempää. Kysehän on siis Hippu-neidin meille muutosta, josta nyt sunnuntaina tuli kuluneeksi tasan vuosi *kauhistelee*. Niin se vaan aika rientää ..

Mitäs tässä kuluneena vuonna on sitten tapahtunut? Suurin muutos tuossa pienessä koirasessa taitaa olla turkki (ja hieno onkin) :) Lisäksi Hipun maha ei ollenkaan enää pullota pentumaiseen tyyliin (tosin tämä taitaa olla vähän liian lievä ilmaus asialle, Hippu oli kyllä nimittäin todellakin ollut ruoka-aikaan paikalla, myös toisen pentueen ruoka-aikaan, sillä neiti tuntui olevan yhtä mahaa :D). Ja kyllähän oikeasti on ajatusmaailmassakin tapahtunut paljon, mutta siitä nyt olen aikas lailla kertoillutkin tuolla menneissä tarinoissa :)

Nyt odottavat meitä taas hyppytekniikkatreenit, joten annan ihanaakin ihanemman näyttökuvan valloittaa loppujuttu. Eiks oo ihana !? :) Tältä mun näyttöni siis näyttää (onko ihme, että opiskelujutut jää aina kesken :D)

2147964.jpg