Maanantai käytettiin ainoastaan viikonlopun juoksemisista toipumiseen ja se näytti tulevan tarpeeseen, niin meillä ku koirillakin :) Tiistaina oli vuorossa pitkästä aikaa Hipun treenit Piiran tauon jälkeen ja mulla oli kyllä puhti aivan poissa. Onneksi ykkösradanpätkä oli meille helppo (!) eikä mun ees tarvinnut kovasti tsempata, kun pikkumusta vetäs sen ykkösellä läpi :) Kakkosradanpätkällä oli pimeä keppikulma (voiko niin edes sanoa? :D) ja se jos mikä, ei Hipulta onnistu. Avustuksella laitettiin onnistumaan ja ihme ja kumma, Hippu ei tullut tokavikasta välistä pois, vaikka olin "väärällä" puolella. Ristin kädet ja koputan puuta, mutta josko tämä typerä ja vaikeasti ymmärrettävä temppu ois nyt sit mennyttä elämää (ja juu, tiedetään, kyllä se jonkun uuden tilalle keksii ;D).

Zeldan ja Fannyn ollessa viä Piiran jäljiltä poissa pelistä, pääsi mun koirat keskiviikon treeneissä tuuraushommiin. Hippu veti tokat treenit tällä viikolla ja Oodi veti kahdet treenit samana iltana eli treenattiin Sofian kanssa samassa ryhmässä Oodilla. 1,5h aikana kuudella koirakolla kun ei älyttömiä treeniaikoja saa, niin Oodi pääsi sitten tuplaten kentälle. Parhaimmillaan siis mun molemmat tytöt juoksivat vierekkäisillä radoilla mun katsellessa vierestä :)

Hipun tiesin jo etukäteen, että se toimii myös lainaohjaajalla, tyyppi kun on niin työnarkki, ettei töistä kieltäydytä, toimii "pomona" sitten kuka tahansa :D Hipun menoa oli kyllä aivan huisin hienoa katsella kentän laidalta, tyttöhän nimittäin hakee esteitä kivasti ja irtoaa puhumattakaan upeista takaakierroista, joita radalle oli osunut useita! :D Silmät ylpeydestä kyyneltyen katselin Sussun ja Hipun menoa <3 Ei ole mennyt kaikki tehty työ Hipun kanssa hukkaan vaan ihan aiheesta aloiteltiin viime vuonna alkeita ..

Oodikin teki hienosti rataa Sofian kanssa. Ainoana häiriötekijänä toimi viereisellä radalla menevä Hippu, jonka haukusta Oodi ei voinut erehtyä. Ekan treenin alkupuoliskolla Oodi ei voinut vastustaa kiusausta vaan sinkosi väliseinän raosta toiselle puolelle. Mä jo ennätin säikähtää, että kuka sen toisella puolella pistelee poskeensa, mutta onneksi se sinne vetävä magneetti oli Hippu. Oodi kun saatiin takas omalle puolelle tuli vanavedessä Hippu, joten siinä kohtaa sitten metsästettiin toiselta kentältä toista koiraa. Siinä kohtaa oli sen verran sirkuksen kaltaista menoa, että teki mieli vaan vihellellä kenttien reunalla ja olla täysin tietämätön asiasta ;D Noh, koirat setvittiin omille puolilleen ja meno jatkui .. Oodi siis toimi Hippu-häiriötä lukuun ottamatta hienosti Sofian kanssa (ja ois todennäkösesti munkin kanssa ottanut viereisellä kentällä menevistä Sussusta ja Hipusta häikkää) ja radanteko sujui :) Kiva oli päästä myös blondia seuraaman sivusta, tää oli sentäs eka kerta ikinä! :)

Torstaina oli taas koirilla parasta päivähoitoa tarjolla, kun pääsivät mun työpäiväksi Sussun porukalle hoitoon Sofian hakiessa tytöt multa töistä koulusta päästessään. Sussu kävelytti koiruudet sit mulle seiskaksi takas töihin, ni päästiin siit sit suoraan ajamaan Jyväskylään. Kyllä tää koirien yhteishuoltajuus on vaan mainio juttu! ;D Huomenna mennäänkin sit täältä Jyväskylästä suoraan Sussulle asumaan keskiviikkoon asti Zeldan ja Fannyn seuraksi, kun muu porukka syyslomareissailee. Emme laita pahaksemme. Taaskaan :D

Jyväskylässä ollaan vaan nautittu olostamme. Hippu nauttii mummun maharapsuista Jessen perintönä, Oodi pussaa kaikkia ketkä vaan sen sallii ja yhdessä tytöt viilettävät hippaa minkä tassuistaan pääsevät. Tää päivä on nyt vähän ollut rauhallisempi, kun aloitettiin aamu melkein 2h metsäreissulla. Eilen illalla ympäri hippaamismahdollisuudesta otettiin äipällä kaikki irti ja on se meistä ihmisistäkin vaan hauskaa katseltavaa, kun tytöt rallaa ympäri suuntaa vaihtaen ja toisiaan vaanien :) Kyllä nyt illalla viä täällä mummullakin jaksettiin sen verran hipata, että matot saatiin kasaan, ettei ihan kuollutta menoa lenkistä huolimatta sentäs. Mä jatkan itsekin vielä täällä rauhallisesta olosta nautiskelua, joten taidan napata tytöt kainaloon ja nautiskella hyvästä kirjasta. Parhautta!