Ei voi olla mitään ihanampaa ku herätä aamuun, ku nuo omat tytöt meinaa ratketa innosta, et pääsevät yön jälkeen moikkaamaan :) Hirmunen hyörinäpyörinä mun ympärillä ja tosi samanlaista menoa niillä keskenään, pienempi varmaan ottanut isommasta mallia .. Voi sitä pussailua, hännänheiluntaa ja örinää. Oodikin örisee ja tekee samaa, mitä Himppa pienenä eli ottaa sormen suuhun ja sit örisee. Sitä ei oo nyt voinut ees matkia Hipulta, kun Hippu örisee jo ilman sormeakin eli jotakin pelottavan samaa nuissa koiruuksissa :) Mutta niin ihania ja sitä tuntee itsensä niin tykätyksi :)

Sit ku nousen ylös tekemään aamutoimia, niin ne keksivät toisensa ja alkavat painia. Voi, miten toiset on niin onnellisia toisistaan! Ihanaa, et niistä tuli niin parhaat kaverit, ei sillä et oisin sitä koskaan epäillytkään, mutta silti :) En osannut kuvitella, et niitten leikeistä tuis ni hyvä mieli, ku niit seurailee :)

Tähän väliin voin kertoa kakkamaisen palautuksen maanpinnalle .. *yyh* Liian ihanaltahan tää aamu jo vaikuttikin yllä olevan tekstin perusteella, ni piti maailmankaikkeuden jotakin keksiä. Käytin nimittäin tässä välissä koirat ulkona. Jesse astui ulkona kakkaan just ennen ku tultiin kotia ja en sitä huomannut ennen ku hississä, ku siä hais ja pahalta! Sit tuo ukko viä yläkäytävälläkin (oli jo hihnasta irti ja ei tietenkään kuule mitään) lähti hiippailemaan ylimääräisiä lenkkejä, mitä ei normaalisti tosiaan tee. Niinpä siis vietin äskeisen vartin tuolla pesuainesuihkeen ja rätin kanssa rappukäytävässä heiluen. Olkaatte hyvät naapurit, ylimääräinen lattianpesu suoritettu.

Noh, sit viä se hieman omituinen -osuus ennen ku tästä suunnataan Oodin kanssa treenaamaan maahan-seiso -heijausta hallille. No niinpä! :) Me eilen opittiin se, vaiks edellisessä jutussa se oli viä ihan hukassa. Kiitämme Miiraa (taas kerran) hyvästä namivinkistä! :) Kohta siis Sussun ja Zeldan kanssa hallille treenaileen ..

Mut tosiaan, jos pääsisin ihan asiaankin, niin oon alkanut epäillä, että onko tuo pentu sittenkään sheltti .. Kyllähän sen puhdasrotuisuutta on epäilty erään naisen puolesta tuolla ulkona :D, mut mä kyllä perustan luuloni enemmän tuolle käyttäytymispuolelle. Ensinnäkin, tää oikeesti pussaa kaikki (en oo ennen sellasesta sheltistä ees kuullu) :D Sit se kantaa kaiken (no niin tekee kyllä Hippukin, joten varmaan osa vaikutteista siltä), mitä suuhunsa saa ja iloisesti häntä tötteröllä. Tietenkin, jos viä tietää, että the Asian kantaminen on vähän kiellettyä, niin sitä siistimpää se on. Tietty! :) Ja kolmas ja se oudoin asia .. Eilen ku pesin Jessen housuja, kun meinasi olla mahaongelmaa, niin neiti tulee hipsuttelemaan suihkuun. Ihmettelee lattialla viemäriin valuvaa vettä, suihkusta tulevaa vettä ja ihmettelee. Tassut on märät ja nenänpää kastui, mutta se ei haittaa ollenkaan, kun pitää ihmetellä .. Mä oon äimänä!! :O Siis sheltti, joka ei oo vedestä moksiskaan. Sekä Hippu että Jesse ei tosiaan tykkää vedestä. Sehän kastelee! Yäk! Ei hienot sheltit tassujaan kastele saati sitten turkkia .. Vai onko tää sit värikysymys, kun kaksi ensimmäistä trikkejä .. Jään miettimään ja ihmettelemään .. :D