Tässä ohjeet, kuinka voit viettää hauskasti aikaa lumihangessa :D (VAROITUS: vaatii harvinaisen runsaasti mielikuvitusta):

1. Koska kukaan ei voi nähdä hangen alle, on hyvä olla realistinen ja ymmärtää, että siellä väkisinkin on elämää (vähintäänkin mielikuvitusolioita). Tämän takia harkitse ensin tarkkaan ja työnnä sen jälkeen kuonosi (tai nenäsi, mikäli olet ihminen) syvälle hankeen.


1197512.jpg
Hippu miettii mihin päänsä pistäisi.

2. Nostaessasi kuonosi ylös hangesta huomaat lumen lentävän (selvä merkki siitä, että hangen alla on pakko olla elämää, eihän se nyt voinut olla oma kuonosi, joka lunta olisi lennättänyt!).

3. Katso tarkasti mihin kohtaan lumi lensi ja hyppää sitä kohti tasajalkaloikalla (muista, että kaikkien neljän jalan täytyy ponnistaa yhtä aikaa, muuten et näytä yhtään niin koomiselta).

4. Sen jälkeen taas vaan kuono lumeen tilanteen tarkistamiseksi.

5. Have fun :D ! Tämän leikin kanssa voit viettää helpolla vaikka lopputalvesi (siis ainakin niin kauan kuin lunta riittää), hauskaa on takuuvarmasti ja ajan kulua et huomaa muusta kuin siitä, että ihminen alkaa valittaa palelevansa (eikä syystä tai toisesta suostu kuitenkaan lämmittelemään tämän leikin parissa).

Lumisin terveisin, Hippu