Otsikoksi olisi sopinut myös: "Kolmiodraamaa viikonlopun täydeltä" tai " Vepa ja Hippu ne yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppii .." :D En osannut päättää, joten tuolla nyt mennään :D

Kuluneella viikolla saatiin aikaiseksi jo ihan rutiinikin uuden työn myötä. Joni menee aamuisin kahdeksaan, joten mulle jää koirien lenkitykset. Ja koska mä koen suurta syyllisyyttä siitä, että yllättäen tyttäret joutuukin paljon olemaan yksin (työmatkoineen vähän vajaa 7h, vaiks Joni menee tosiaan 2h aiemmin töihin ku mä ja saman verran pääsee aiemmin). Tätä faktaa mä kompensoin (tai ainakin kovasti yritän) kunnon aamulenkeillä, jotta varmasti kaikki hädät tulee tehtyä ja vähän sitten saattaa oikeasti loppujen lopuksi päivän aikana väsyttääkin. Niinpä mä heräilen Jonin kanssa samoihin aikoihin, mutta käytän aamuni lenkkeilyyn :)

Hyvin tää on toiminut, tosin mietin, et onko musta mitään jäljellä kohta enää, kun illatkin sit menee koirien kanssa puuhaillessa. Juu, mä tiän, oon vähän ehk liiankin tunnollinen ja syyllisyydentuntoinen, mut oon vaan ni tottunut siihen, että mun koirat elää just sellasta elämää, ku voisin koiralle toivoa tarjoavani. Fakta tottakai on, että joskus sitä on töihinkin mentävä, ei tää opiskelu jatku ikuisesti (vaiks siltä kyllä usein tuntuukin ;D). Eikä tää nyt ole ku tää alku, sit alkaa päivät tasaantua enkä tee 8h päiviä joka päivä ja poikkeuksetta. Ja pakko viä lisätä, että eipä nuo nytkään yhtään kärsiviltä vaikuta, taitavat vaan nauttia lisääntyneestä rauhasta ;D Ja kunhan tässä nyt huominen työpäivä selvitetään (odotan innolla, töihin on kiva mennä :D), ni sit meillä onkin Seinäjoen reissu edessä :) Sen jälkeen sit lenksuilen aamulla joku päivä ens viikolla koirien kanssa töihin ja testailen, et kuin siellä olo sujuu. Vaihtelua siis luvassa tähänkin arkeen ..

Ja ei tässä tosiaan tarvia muuten ajankäyttöään miettiä, ku et missä välissä sitä oikein syö :P Aamut ja illat ku puuhaa koirien kanssa ja päivät nostelee koiranruokaa hyllyihin lavatolkulla, ni kummasti se vaan energiaa syö :) Mut mä nautin, pieni fyysinen lisä työhön ei ole olleskaan huono ja ylipäänsä uudessa paikassa oon ylihyvin viihtynyt :) Mut se nyt siitä, nyt takas koiriin ..

Viime viikolla siis paljon lenkkiä ni aamusin keskenämme hihnassa ku sit iltasin Sussun porukan kanssa. Perjantaina vaan huilattiin ja eilen sit saatiinkin mieluisia vieraita <3 Maria tuli kahden maissa hakemaan mut hallille ja mä pääsin ketyilemään Marialle ja Vertille :) Kuuden maissa kolmen startin jälkeen me suunnattiin sitten meille ja istuttiinkin iltaa aamuneljään :) Seura oli loistavaa ni koirilla ku mullakin, joten ei tarvia ihmetellä minne se aika oikein hujahti :) Siin höpöttelyn sivussa oli hauska seurailla koirien puuhia. Kolmiodraamaa oli ilmassa (välillä jopa neliödraamaa :D), joten seurattavaa riitti! Kuviohan menee näin: Vepa itse on kiinnostunut eniten Hipusta, muutamaa kuukautta itseään vanhemmasta Naisesta. Hippu ei kovin taas Vepasta innostu, vähän itseään laittaa tyrkylle ja korvien nuolemisesta on erityisen mieluissaan, mutta suurempaa lämpenemistä ei kuitenkaan tapahdu. Oodi sitten taas juoksee Elämänsä Miehen perässä yrittäen saada huomiota, mutta Vepahan ei teinityttöön päin vilkaisekaan. Oodi otti useassa kohdassa ohjat omiin tassuihinsa ja valtasi Vepan :D Juoksi Vepan mukana ympäri kämppää ja blokkasi Vepan lähelle yrittävät kropallaan pois omien koko miehen itselleen. Tappelua tästä ei sentäs syntynyt, mutta kyllä Oodi vaan kovasti yritti tehdä kaikille selväksi kenen mies on kyseessä .. Alma kävi eilen illalla Vepaa moikkaamassa ja tuntui myös tykkäävän kovasti. Aamulla taas ei-niin-aamutyyppiä oleva Alma urahti Vepalle, kun mies koitti tulla sanomaan huomenet, että menehän muualle siitä. Se ei siis ollut rakkautta ensisilmäyksellä kuitenkaan .. Tänä aamuna oli hyvin väsynyttä jengiä ja me ihmiset ei tosiaan oltu ainoat, jotka otti parin tunnin päikkärit, on nuo suhdekuviot sen verran virtaa vieviä ;D Kiitos Maria viikonlopusta, ihana oli ku tulitte kyläilemään :)

Päivä meni siis koirilla aikas lailla nukkuessa, nyt illalla käytiin Sussun porukan kanssa Neulamäessä tunnin lenkki pitkästä aikaa. Ladut oli viä valitettavan hyvässä kunnossa, mutta toivon, että aurinko ja lämpö hoitavat pian hommansa .. Hyvin lenkki sujui kuitenkin näinkin, ei valittamista :) Illalla punnittiin koirat ja taas oli positiivista kehitystä. Hippu oli pudottanut 100g eli on nyt ihannepainossaan (4,5kg). Oodi puolestaan oli taas saanut lisää massaa 400g eli painaa nykyään jo 4,7kg ottaen näin mein painavimman koiran tittelin :) Kyllä Oodista huomaakin, ettei ole enää sellanen rimpula ku ennen oli, mutta kyllä tuota massautumista on viä varaa tehdä .. ;)  Almalta oli painoa tippunut 300g, mutta se on lihasta ja massaa, mikä lähti, kun ei talvipakkasilla juuri tullut lenkkeiltyä. Nyt vaan taas ruokaa enemmän lisääntyneitten lenkkien tueksi ja siitä se painoa palaa taas normiksi jälleen.

Huomenna sit tosiaan viä 8h työpäivä ja sit puoliltapäivin tiistaina hyppäämme bussiin ja kohti Seinäjokea, on sitä tässä odotettukin! :) Meistä siis tuskin ensi viikolla kuuluu olleskaan, ku huominenkin menee töissä ja pakkaillessa jne. (ja tuskin sitä nyt tän lisäksi juttua heti huomenna kovasti olisikaan).