Tän piti olla päivitys siitä, kun me vihdoin pitkästä aikaa päästiin Himpan kanssa aksaamaan. Kassi odottaakin tuossa vieressä pakattuna, täynnä treeneissä tarvittavia juttuja ja ratasuunnitelmat päässä valmiina. Mutta, jonkun piti tulla tämän onnen esteeksi ja tällä kertaa se olin mä itse *murr*.

Suunnitelmat oli selvät. Aamuksi Sussulle riehuttaan koiria (ja nimenomaan Oodia), jonka vuoro tänään oli jäädä kotia. Jäisi sitten pentu rauhassa nukkumaan, kun aamu Fannyn kanssa leikitty (ja tällä kertaa kyllä tehtävän ottivatkin tosissaan, edelliset kerrat on mennyt tutustuessa, mutta nyt oli 3h täyttä leikkiä :D). Sit treenireppu selkään, Hippu matkaan ja menoksi kohti hallia. Enpä sitten ottanut huomioon sitä, että jostain syystä olin vahingossa kirjoittanut treeniajan ylös väärin ja siinä kohtaa, kun tein lähtöä treeneihin, mun ois pitänyt olla jo treenaamassa :(

Niinpä. Kaikki ei aina mene niin kuin suunnittelee :( Onneksi koirilla ei sentäs ole mitään hätää, tyytyväisinä vetelevät sikeitä mukavan aamun jälkeen. Hippu ei onneksi tiedä, mistä se jää paitsi. Ja eiköhän tää munkin ketutus laimene tästä ajan kanssa ja vähitellen .. Maanantaina onkin sit kaksi hallikeikkaa, ensin päivällä Oodin kanssa ja sit illalla Hipun ohjatut, jospa viimestään sit pääsisin yli tästä .. :)