Eli siis toisin sanoen meille ei juuri kuulu mitään nyt, kun molemmat sheltit aloittivat juoksunsa :) Lenkeillä ollaan käyty ihan normisti, nyt kun Himppakin saa mein kanssa lenkkeillä, ni kerran päivässä käydään yksi pidempi lenkki (30min ->) ja sitten muuten vaan käydään hädillä. Lenkkien pituutta sekä hihnassa/irtioloa olen koittanut muunnella, jotta Hipun kunto kasvaisi, mutta lenkit eivät kuitenkaan kävisi vielä liian kuormittaviksi tassulle. Ainakin vielä tässä vaiheessa on tassu hyvin kestänyt menon ja paluu normielämään vaikuttaa koko ajan olevan enemmän lähellä :)

Vika kerta Acen aksoista jäi nyt sit meidän osalta käyttämättä, mutta täytyy ajatella, että onneksi ei sen enempää :) Sussu pääsee nyt sit molemmilla koirillaan treenaamaan mein ryhmässä perjantaina, Alma kun silloin kerran pääsi Sussun vuorolla treenaamaan. Tasoissa siis ollaan :) Tänään illalla suunnataan Sussun luo kyläilemään illalla, saas nähdä, että päästäänkö lenkille sen enempää, kun aamulla mittari näytti herätessä -20. Nyt kuitenkin auringon myötä lämpökin on noussut (nojuu, en oo tosissani, tiän kyllä, ettei se viä meitä lämmitä, mieltä ainoastaan :D) ja säätiedotus lupaili lämpenevää, joten toivossa eletään. Toisaalta, kyläily meno-ja paluulenkilläkin on ihan riittävä vaihtoehto :)

Ja kyläilystä puheen olleen mepä saadaankin loppuviikoksi vieraita, kun Tiina tulee mustien kanssa meille huomenna ja saamme heidän seurastaan nauttia sunnuntaihin :) Koirille kyllä tulee ihan huippuviikonloppu, kun lenkkien lisäksi on viä 24/7 nujukaverit enkä tosiaan mäkään valita seurasta :) Siinäpä sitä siis elämää, nyt vaan reippaasti kirjottamaan koulutehtävää, jonka palautus on maanantaina, ettei jää ihan viime tippaan ..